Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ondřej Veselý jako ukázkový záporák míří do Krejzových

16. 11. 2018 | Televizní tipy
Filip Blažek má s Markétou Plánkovou v seriálu Krejzovi dvě děti. A protože je svědomitý právník, tak myslí na zadní vrátka. Co kdyby se jim něco stalo, kam by děti šly? I přes nesouhlas své seriálové manželky poprosí svého bratra v podání Ondřeje Veselého, zda by se o ně nepostaral.

Do seriálu tak vstupuje právník Viktor, bratr Ondřeje Dama, kterého se zhostil Ondřej Veselý a o své postavě přiznává, že to je čistokrevný záporák a hodně nesympatický chlap. „Když mě oslovili do seriálu, tvrdili mi, že to je kladná postava, která pomůže svému bráchovi s prací. Dostal jsem scénář, kde byla ale jen ta má postava, nic víc.“ O tom, jak se bude vyvíjet Viktorův ostud a charakter, neměl herec ponětí.

Ondřej Veselý jako ukázkový záporák míří do Krejzových„Paní režisérka se na mě pořád jen potutelně usmívala, a když jsem si přečetl další díly, pochopil jsem, co je zač,“ usmívá se Ondřej Veselý a přiznává, že už tak trochu rezignoval, že mu režizéři dávají jen ty záporné postavy. „Pár záporáků jsem už hrál, a jak je vidět, drží se mě statečně. Nevím, co bych měl udělat pro to, aby se to změnilo.“ Svůj osud v seriálu dopředu Ondřej nezná, ale o to víc je rád, že se opět setká před kamerou s  Filipem Blažkem.

Známe se dlouho, naposledy jsme spolu hráli v seriálu Svatby v Benátkách. Filip je velký profík a má smysl pro humor.“ Seriálový scénář mu předepsal, že v případě, že by se jeho bratrovi něco stalo, tak by se měl postarat o jeho děti – Viktor to s chladným poděkováním odmítne, jak by se ale zachoval reálný Ondřej? „Já bych to nikdy neodmítl, obzvlášť teď, když mám malé dítě. On je opravdu zvláštní člověk. Arogantní, do sebe zahleděný, a doufám, že až půjdu do krámu, nebudou po mně babičky házet kameny,“ líčí Ondřej s lehkým úsměvem a přiznává, že by se s takovým Viktorem nechtěl kamarádit.

Nikdy jsem takového člověka nepotkal, a ani nechci. Je to strašná postava,“ tvrdí a dodává, že jako pubescent o právničině jednou uvažoval. „Jako mladého mě právničina fascinovala, ale jsem rád, že jsem se na to nikdy nedal. Sestra mé ženy je právnička, takže vím, co to obnáší. Dělá trestní právo, a když se dozvíte, co a koho musí občas obhajovat, tak jsem rád, že to nedělám. Nemám na to žaludek ani povahu.“

Jaké entrée bude mít Ondřej Veselý do seriálu a co všechno po něm bude jeho seriálový bratr chtít, uvidíte už dnes večer v seriálu Krejzovi.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ondřej Veselý jako ukázkový záporák míří do Krejzových:

Ondřej Veselý jako ukázkový záporák míří do Krejzových
Ondřej Veselý jako ukázkový záporák míří do Krejzových
Ondřej Veselý jako ukázkový záporák míří do Krejzových
Ondřej Veselý jako ukázkový záporák míří do Krejzových
Ondřej Veselý jako ukázkový záporák míří do Krejzových
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !