Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilou matku s malým dítětem, pěstování marihuany v bytě i domnělou krádež kola bude tento týden řešit Policie v akci

19. 08. 2018 | Televizní tipy
Hlídku přivolá obsluha kavárny, ve které obsluhují ženu, která se jim zdá opilá, a navíc má s sebou malé dítě. Po příjezdu hlídky žena skutečně nadýchá přes 2 promile a policisté jsou nuceni přivolat odbor sociální péče o dítě. Mladá žena se jim sice snaží vysvětlit situaci – ráno ji prý opustil manžel a pro ženu i malého klučinu je odloučení velmi traumatizující. Alkoholem se ovšem problémy řešit nedají, obzvlášť ne v přítomnosti malého dítěte.

Policejní hlídka bude řešit i problém v bytovém domě. Je přivolána správcem bytového družstva, který má pocit, že se v jednom z bytů pěstuje marihuana. Už při vstupu do bytu je cítit zápach konopné rostliny. Majitelka bytu, která je na místě se svým synovcem, bez problému přiznává, že marihuanu pěstují. Ona totiž trpí lupénkou a konopné masti jsou jediné, co jí pomáhá. Se vším jí pomáhá právě synovec. Potud pro to mají policisté pochopení. Problémem ale je, že na místě se pěstuje příliš mnoho rostlin, a to už je v rozporu se zákonem.

Opilou matku s malým dítětem, pěstování marihuany v bytě i domnělou krádež kola bude tento týden řešit Policie v akciPolicejní hlídka dostane hlášení operátora dispečinku o skupince podezřelých mužů, kteří před obchodem přišli ke stojanům na jízdní kola, po chvíli vzali ze stojanu jedno z kol a odešli. Oznamovatel se rozhodl oba muže s kolem zpovzdálí sledovat, protože si myslí, že kolo ukradli. Když ale hlídka přijede k oběma mužům, oba jsou překvapeni a nechápou, co se děje. Nakonec se ukazuje, že k žádné krádeži nedošlo.

Jeden z mužů byl zákazníkem obchodu, před kterým po nákupu potkal svého známého, a šli do sousední hospody na pivo. Kolo přitom nechal zamknuté před obchodem a později si ho jen vyzvednul. Po chvíli přistoupí k policistům i oznamovatel domnělé krádeže a oběma mužům se omlouvá za to, že na ně zavolal policii. Má prý špatnou zkušenost: před rokem mu totiž za podobných okolností ukradli jeho jízdní kolo.

Pořad Policie v akci sledujte každý všední den na Primě v 16.50


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Opilou matku s malým dítětem, pěstování marihuany v bytě i domnělou krádež kola bude tento týden řešit Policie v akci:

Opilou matku s malým dítětem, pěstování marihuany v bytě i domnělou krádež kola bude tento týden řešit Policie v akci
Opilou matku s malým dítětem, pěstování marihuany v bytě i domnělou krádež kola bude tento týden řešit Policie v akci
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !