Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Párování na Manhattanu

16. 10. 2009 | Televizní tipy
Jste singl? Chcete se seznámit, ale ne a ne najít toho/tu pravého/pravou? Jak druhé pohlaví oslovit? O čem mluvit? Jak se chovat? Jak zaujmout? Odpovědi na tyto otázky naleznete při sledování jedinečného dokumentárního seriálu Párování na Manhattanu na stanici Zone Club!


Celý říjen, vždy v pátek od 20:10 hod a sobotu od 21:00 hod
na stanici Zone Club

(listopad – všední dny od 22:45 hod na Zone Club)

Průvodci a poradci v tomto seriálu budou Matt Titus – expert na vztahy a odborník přes seznamování, a jeho žena Tamsen Fadal – televizní novinářka a držitelka ceny Emmy za televizní žurnalistiku. Společně se svým kolegou Eddiem Varleyem nás seznámí se svými „klienty‟, kteří se snaží najít toho Pravého/tu Pravou. „Pracovištěm‟ jim jsou newyorské kavárny, kde ukazují a radí svým klientům přímo v praxi, co dělat.


Matt a TamsenPřípitek







Matt, Tamsen a Eddie hrají roli Kupida – boha lásky, který dává dohromady dvojice, které mají největší šanci utvořit pár. Samozřejmě své klienty vybaví na schůzku radami, jak se chovat, co říkat, jak být oblečen, učesán, poradí s make-upem  -  i to je důležité. S touto dvojicí za zády, mj. autory úspěšné knihy Why Hasn’t He Called?, se vůbec nemusíme obávat neúspěchu. Na svém kontě mají již přes dva tisíce úspěšně seznámených mužů a žen!

Jak se jim v párování povede tentokrát, uvidíme v říjnu celkem v sedmi epizodách na stanici Zone Club. Pokud i vy v současné době hledáte lásku, pak si nenechte ujít tento jedinečný seriál, který vám nejen v hledání pomůže, ale také vám ukáže, že v tom nejste sami!

Zdroj: ZoneClub TV

Sixtie
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já už mám taky toho pravého už 38 let.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
už mám toho pravého...je to zlatíčko a nejhodnější chlap pod sluncemSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles