Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 10.12. 2012

10. 12. 2012 | Televizní tipy
V dalším dílu oblíbeného televizního pořadu Partička s datem 10.12. 2012 se podíváme na to, jak lze prožít dovolenou ve Frýdku-Místku a nebo kterak je možno seznámit se s Beckhamovou, Okamurou a Srstkou.

První scénkou pořadu Partička s datem 10.12. 2012 bude Detektor lži, který obstará Igor. Ocitáme se v půjčovně jachet, kterou vlastní Ondřej. Námořník Michal si k němu půjde vypůjčit právě jachtu.

Partička 10.12. 2012Hned poté bude následovat Seznamka – den zúčtování. Igor se nejen musí seznámit, ale ještě musí uhádnout jména tří postav, které ho chtějí sbalit. Budou jimi Zdeněk Srstka (Ondra), Tomio Okamura (Michal) a Viktoria Beckhamová alias Richard.

Další hrou bude Stop – jen Ondřej s Igorem znají příběh: „Dva dělníci jdou spát na palandu“. Není divu co z toho dva zbylí pánové neznalí děje udělají: Richard skládá bolševické lehátko a Michal se stává Přemyslem Oráčem. Zdvojené Alter Ego je novou hrou, která přináší téma: „Dva spolužáci se potkávají v autobuse po 20 letech“. Igor (co si skutečně myslí, říká Richard) se v MHD setká s Ondrou, jehož alter egem je Michal.

A dnešní Partičku s datem 10.12. 2012 zakončíme Příběhem, v němž naše Partička jede na dovolenou do Frýdku-Místku. Ondra s Michalem však téma neznají a musí se strefovat do děje, který neslyší. Igor s Richardem jim to samozřejmě pořádně nandají. To vše jak jinak než v pondělí 10.12. 2012 večer na Prima family!

Sledujte další díl oblíbeného pořadu Partička již
v pondělí 10.12. 2012 od 22:35 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším!! Partičku vždy shlédnu na internetu, hned jak jí tam následující den dají!
Obrázek uživatelky
profil
na televizi nekoukám, ale Partička mě baví, kluci jsou skvělí...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už se těším...SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles