Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 24.3. 2014

24. 03. 2014 | Televizní tipy
V další premiérovém dílu show Partička s datem 24.3. 2014 se úvodní hry ujme Igor, který usedne za DETEKTOR LŽI, a bude tak ovládat Geňu a Suchoše, kteří se ocitnou v restauraci. Místo pracovního místa ale budou hledat lásku. Podaří se jim to? Určitě vás ale dostane Ondra, až velice originálně povede POHŘEBNÍ ŘEČ za Květoslava Plachtu, automechanika, který zemřel na třídní schůzce. Ceremonie se zúčastní i Geňa coby třídní učitelka Liběna Bolavá a za třídu sázavských prvňáčků promluví i třídní premiant Emilek Varga, kterého si střihne Igor.

Tito tři svému milovanému Květošovi na konci obřadu dokonce zapějí píseň na rozloučenou. Budou u toho vypadat trošku jako BLÁZNI, ale ne tolik jako v další hře s tímto názvem. Partičkáři se v show Partička s datem 24.3. 2014 ocitnou na Olympiádě coby posádka čtyřbobu a Geňa bude muset uhodnout, co spouští bláznivé chování jeho kolegů. Když totiž zazní cizí slovo, Michal se začne chovat jako Kim Čong Un.

Partička 24.3. 2014Když cokoli nebo kdokoli leží na zemi, Igor začne tančit jako irský tanečník. A když má kdokoli pravou ruku v bok, tak se Ondra změní na ženu. Nutně podotknout, že mírně hysterickou. Igora a Ondru i přes malé obtíže nakonec Richard zmákne, ale Michal mu dá pořádně zabrat.

K cíli se Geňa sice dohrabe, ale ztroskotá, když má říct jméno vůdce Korejské lidově demokratické republiky. Z jeho pokusů o složení tohoto jména by se dal sestavit telefonní seznam Severní Korey! Posuďte sami: Kim Il, Kim Er Sen, Kim Čon N, L Čong Ling, Lu King Kong, Kim Sem, Kimp Pong, Kim Pong Li, Kim Peng, Kim Čong Li. Dano se nad ním nakonec slituje a uzná mu to. Hlavně proto, aby si kluci něco ještě stihli zahrát.

Dále nám totiž v show Partička s datem 24.3. 2014 povědí TO NEJHORŠÍ, co by mohl slyšet sportovec před svým výkonem, a vymyslí i nejhorší inzerát. Celou Partičku zakončí OPILECKÁ PÍSEŇ o kominíkovi Karlovi. Tak si to nenechte ujít již toto PONDĚLÍ ve 22.40 na Primě!

Sledujte další díl oblíbeného pořadu Partička nově
v pondělí 24.3. 2014 od 22:40 na Primě

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Partička 24.3. 2014:

Partička 24.3. 2014
Partička 24.3. 2014
Partička 24.3. 2014
Partička 24.3. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !