Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 3.9. 2012

3. 09. 2012 | Televizní tipy
Co nabídne další díl seriálu Partička odvysílaný 3.9. 2012 na Prima family? Správná dvojice prodejců v Teleshoppingu v podání Ondřeje Sokola a Richarda Genzera se nenechá zaskočit náhodně vybranými předměty a zakomponují je do své předváděcí akce na téma „pomůcky pro přípravu zeleninových jídel“. Většina z nich vám ale zeleninová jídla zabrání vůbec pozřít. A dojde i na liposukci.

Partička 3.9. 2012 - Pro neslyšící:


Po mnohomluvné hře je tu jedna Pro neslyšící. Igor Chmela tak po svém přetlumočí do znakové řeči rozhovor redaktora Ondřeje Sokola s odborníkem Michalem Suchánkem. Rozhovor si ale oba aktéři trochu upraví. Ze slovenštiny si totiž nepřeloží původní jazykovou verzi dialogu na téma „chudnutí“ – tedy „hubnutí“ – a místo odborníka na diety se Michal Suchánek převtělí do Jiřího Pomeje, specialisty na bídu a nouzi. Interview se ale od znaleckého rozboru nedostatku brzy dostane k osobním tématům, a tak se diváci mohou těšit na vskutku věrnou interpretaci rozhovoru o Ivetě Bartošové ve znakové mluvě.

Partička 3.9. 2012Partička 3.9. 2012 - Souboj Choreografií:


Následovat bude již plně pohybový Souboj choreografií. V této nové hře se proti sobě postaví dva páry, první ve složení Richard – Michal a druhý Ondřej – Igor. Jeden z dvojice předvede nějakou choreografii a druhý pár ji musí synchronně zopakovat. Takto se v předvádění protočí všichni čtyři aktéři.
Vítězný pár určí diváci a vyslouží si úlevu v další hře; a tou jsou Blázni.

Partička 3.9. 2012 - Blázni, Živé kulisy a A capella:


Hádání tedy nakonec spadne na Igora a užije si ho v prostředí protiatomového krytu. Potká v něm extatického kněze, satana i oběť leteckého útoku… Živé kulisy nás zavedou na Bakalův ranč, kterým se chce tento miliardář v podobě Michala Suchánka pochlubit svému zeťákovi, kterého ztvární Igor Chmela. A na Ondřeje a Richarda tak zbydou třínozí koně, motorka a bowling. A zavírat dnes budeme A capella s hitem Já chci žít nonstop. Partička by si evidentně podobným způsobem mohla vydělávat na živobytí.

Další díl oblíbeného pořadu Partička bude odvysílaný již v pondělí 3.9. 2012 na Prima Family


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka