Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený sněhulák 1. 9. 2014

1. 09. 2014 | Televizní tipy
Pořad, který má koule – to je Pečený sněhulák ze dne 1. 9. 2014. Nekorektní skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí.

V pořadu Pečený sněhulák ze dne 1. 9. 2014 hrají: J. Kohák, R. Štabrňák, K. Janečková, J. Kaluža, A. Čuba, Z. Truplová, R. Mrázik, V. Polák, V. Skórka a další. Kamera J. Šťastný. Režie J. Kohák.

V nové skečové show Pečený sněhulák ze dne 1. 9. 2014 vám tvůrci odhalí výměnu sochy svatého Václava za novou dominantu Václavského náměstí. V několika scénkách pak zavítáme na Ministerstvo, Pečený sněhulák 1. 9. 2014které řeší pracovní oděvy pro zaměstnance mrazíren, a podíváme se také do kokpitu dopravního letadla, kde musí piloti čelit velmi nečekaným situacím. Zkušený psychiatr MUDr. Koláček pomůže svou netradiční terapií hned dvěma frustrovaným pacientům a ukážeme vám, jak se Ministerstvo obrany rozhodlo zatočit s ruskými mocenskými zájmy.

Svérázný problém s překročením zákona musí řešit i moderátor oblíbené televizní relace Kápni božskou, který si pozval do studia k rozhovoru zástupce Strany nudistů. A konečně vám prozradíme, co se děje v našem mozku, když jste nenadále vystaveni partnerské konfrontaci. Nenechte si ujít vaši pravidelnou dávku nekorektního humoru v pořadu, jehož sledování lze doporučit jen na vlastní nebezpečí.

Pořad Pečený sněhulák můžete sledovat 1. 9. 2014 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Rostislav Šimek


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pečený sněhulák 1. 9. 2014:

Pečený sněhulák 1. 9. 2014
Pečený sněhulák 1. 9. 2014
Pečený sněhulák 1. 9. 2014
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !