Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený sněhulák – 20. 10. 2014

20. 10. 2014 | Televizní tipy
Pořad, který má koule. Zábavné skečové pásmo. Sledujte jen na vlastní nebezpečí.

V dalším pokračování skečové show vám představíme unikátní objev českých programátorů, který vám umožní komunikovat prostřednictvím zcela nové sociální sítě s mrtvými lidmi. Ukážeme vám, že harmonii mysli musí trénovat i mistr taiči, kterého by jen tak něco nemělo rozhodit. V pořadu Pečený sněhulák ze dne 20. 10. 2014 se zamyslíme společně s našimi romskými spoluobčany, z čeho může být vyrobena taková bomba, když ji chcete výhodně zpeněžit ve sběrných surovinách.

Pečený sněhulák – 20. 10. 2014V pořadu Pečený sněhulák ze dne 20. 10. 2014 uvidíte, že ani superhrdinové dnes nemají na růžích ustláno a musí řešit nápaditě své existenční problémy. Stejně jako herecký soubor nejmenovaného divadla i vás jistě překvapí zbrusu nová pecka, kterou pro letošní sezónu ve zcela novém netradičním překladu vybral umělecký šéf. V písničce na přání nás čeká balada o nebožtíkovi. Dále zjistíte, že i ptáci, přestože jejich mozek je jen o něco méně vyvinutý, než ten náš, kupodivu mají velmi podobné problémy jako my - lidé.

V pořadu Pečený sněhulák ze dne 20. 10. 2014 nahlédneme rovněž, jak zodpovědná a namáhavá je taková práce odborníků v grantové komisi, kteří musí rozdělit finance jen několika málo vyvoleným regionálním literárním autorům. A na závěr pro vás máme nejlepší cikánský vtip v osobitém podání. Nenechte si ujít vaši pravidelnou dávku netradičního humoru v pořadu, jehož sledování lze doporučit jen na vlastní nebezpečí.

V pořadu Pečený sněhulák ze dne 20. 10. 2014 hrají: J. Kohák, R. Štabrňák, K. Janečková, J. Kaluža, A. Čuba, Z. Truplová, R. Mrázik, V. Polák, V. Skórka a další. Kamera J. Šťastný. Režie J. Kohák.

Pořad Pečený sněhulák můžete sledovat 20. 10. 2014 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Rostislav Šimek


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pečený sněhulák – 20. 10. 2014:

Pečený sněhulák – 20. 10. 2014
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !