Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013

23. 05. 2013 | Televizní tipy
15. díl soutěže Pekelná výzva s datem 23.5. 2013 pokračuje tentokrát v převážně dívčím obsazení! Budou bojovat se svou hrdostí, zdrženlivostí a také si posunou práh bolestivosti. Jak dopadnou vedle dvou mladíků, kteří se také budou o výhru ucházet? Na nejzdatnějšího soutěžícího totiž čeká i tentokrát až 100 tisíc korun. 

Pekelná výzva – 15. díl – 23.5. 2013:


15. díl soutěže Pekelná výzva s datem 23.5. 2013 by se klidně dalo přejmenovat na ženské. Uvidíte v něm totiž hned tři odvážlivkyně. Tolik žen v jednom díle Pekelné výzvy ještě nesoutěžilo. Peklo tentokrát podstoupí Lenka, Jakub, Míša, Karla a Standa. Ženám pochopitelně nebude odpuštěno vůbec nic, a to ani z disciplín, ani z úvodního dotazníku. Aby se všichni navzájem poznali, dozvíte se například, kdo jí cvrčky, kdo je útěkář a v pouhých třech letech ujel rodičům v autobuse nebo kdo byl ve svých šestnácti letech přistižen při sexu maminkou, babičkou, bratrem a kocourem. A pak už se můžeme směle pustit do hry.

Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013Ve všech kolech soutěže Pekelná výzva se jako tradičně bude odpovídat na otázky, jen k tomu přibude trocha utrpení. V prvním kole konkrétně kolíčky na prádlo, kterými si soutěžící musí krášlit obličej a uši až si jeden z nich vytvoří ze svého obličeje téměř zadek páva. Ovšem nepůjde jen o správné odpovědi, ale také o to, kdo se zkrášlí nejvíc. Ten totiž získá dva bonusové body. V druhém kole zase soutěžící pořádně zabolí prsty, což posléze zásadně ovlivní i mozek. Na otázku Ivy Pazderkové, kde žije pták kiwi, totiž zazní všechny kontinenty na planetě zemi. A dvakrát Austrálie. Komu ze soutěžících bolest působí i nedostatek sluchu, že neví, že Austrálie už byla označena za špatnou odpověď?

Největší "perly" ovšem přijdou na řadu ve chvíli, kdy štáb naservíruje soutěžícím v 15. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 23.5. 2013 životodárnou tekutinu plnou nenasycených mastných kyselin. Poslouchejte dobře: Jak jinak se nazývá aspik? - Podle jedné z našich soutěžících jedlé sklo. Nebo tekuté sklo. U jiných by zase správné odpovědi problém nebyly, ale vypít blahodárnou medicínu se zdá jako nemožné.

Dokáží se soutěžící překonat při pomyšlení na možnou výhru 100 tisíc korun? A dokáží v dalším kole zavřít oči nad bolestí způsobenou dvojicí Tvrďák a Tvrďák? Mimochodem, co podle vás bolí nejvíc - placání pravítkem do dlaní, bouchání klouby do kloubů nebo mlácení mokrým ručníkem? To zjistíme v 15. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 23.5. 2013. Tresty - netresty, nejvíc zřejmě bolí mozkové závity. Zkratka Severoatlantické aliance je podle našich soutěžících SRA a kobra údajně zabíjí svou oběť plivnutím.

Nejvyšší čas oddechnout si, zdá se. A kde jinde k tomu dostanete takovou příležitost jako na toaletě, kde si kromě konání potřeby navíc můžete prozpěvovat? A ještě za to dostat peníze, tedy pokud na to v močovém měchýři máte dostatečnou kapacitu? Bez ohledu na znalosti, do finále se prostě musíte pročurat.

Komu se to podaří a kolik peněz si odnese z 15. dílu Pekelné výzvy,
sledujte ve čtvrtek 23.5. 2013 ve 20.15 na Prima Cool.

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013:

Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
Pekelná výzva 15. díl – 23.5. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda