Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 16.9. 2013

16. 09. 2013 | Televizní tipy
Drsná soutěž Pekelná výzva vás i nás baví a nejinak tomu bude i v jejím pátém pokračování s datem 16.9. 2013. Odvážlivci bez kapky studu se změní v řízky v trojobalu, po druhé disciplíně budou jistě zdraví až do smrti, která ale nejspíš přijde už ve třetím kole, jelikož budou v oprátce týráni tak strašlivě, že jim následující pojídání nejpálivějšího wasabi přijde jako oddych.

O výhru až sto tisíc korun budou nyní bojovat pánové Jirka, Karel, Marian, Michael a Adam. Uhodnete, který z nich přežil leteckou nehodu a vyzkoušel si nouzové přistání na moři? Jaký borec s velkým uměleckým nadáním Ivě fušuje do řemesla a chtěl by být hercem? Nutno ale dodat, že jeho poslední rolí byla zeď ve hře Sen noci svatojánské.

Pekelná výzva 16.9. 2013A kdo z nich se dokáže tak opít, že se při přípravě standardního a vskutku nekomplikovaného drinku ošklivě řízl nožem do hlavy a obsluhoval poté se zkrvavenou hlavou? To se dozvíte již toto pondělí 16.9. 2013 od 20.15 na Prima COOL v show Pekelná výzva.


Pekelná výzva – 16.9. 2013:


První kolo bude jedna velká dehonestace, jelikož se soutěžící budou o odpověď přihlašovat tak, že svůj obličej postupně obalí v trojobalu jako řízek. Ačkoliv se zdá, že to nebude bolestivá disciplína, chlapci budou fňukat, že je škrábou skořápky od vajíček a bouchají se o okraje talíře. Možná i proto je moderátorka Iva Pazderková na další disciplínu pozve slovy: „V dalším kole budete své obalené obličeje ponořovat do fritovacích hrnců!“

Nic takového se sice bohužel nekonalo. I tak ale soutěžící litovali, že do soutěže vůbec šli. Iva totiž zavzpomínala na svá dětská traumata a za každou svou správnou odpověď peněz chtivé chlapce odměnila skleničkou lahodného rybího tuku, který kdysi tak nesnášela. Naši odvážlivci tak budou zdraví jako rybičky, ale budou mít i stejné povědomí o hudebních nástrojích. Jak jinak si vysvětlit, že si nejeden z nich myslí, že má triangl tři struny?

To ale nebude nic oproti tomu, co soutěžící čeká v dalším, tedy třetím kole soutěže Pekelná výzva s datem 16.9. 2013. „Vítejte na popravišti, pánové! Toto je jedna z mých nejoblíbenějších disciplín,“ libuje si Iva, která si na pomoc přizve drsňáky Igora a Igora. Ti soutěžící pověsí za nohy do oprátky a jejich chodidla budou trýznit horkým voskem, pichlavými kaktusy či ranami lanem. A i pro tentokrát budou naši muži skučet jako malé holky.

Čtvrté kolo soutěže Pekelná výzva s datem 16.9. 2013bude opravdu pekelné, protože odměnou za správnou odpověď bude lahodné, leč smrtelně pálivé wasabi. To pro ně bude tak ukrutné, že ani nedokážou doplnit známá pořekadla. Nebo si snad také myslíte, že „mezi slepými nikoho nenajdeš“?

„Žaludky máte obaleny rybím tukem, tak by vám to nemělo činit potíže. Krom toho má wasabi blahodárné účinky, desinfikuje,“ uklidňovala Iva hochy, leč neúspěšně. „To tak deset let nebudu mít rýmu,“ povzdychl si jeden z pánů, který ke konci disciplíny už ani nebude chtít odpovídat, i když odpověď moc dobře ví.

Který ze soutěžících nakonec získá možnost vyhrát až sto tisíc korun? Dočkáme se konečně toho, že v toastovači neshoří ani koruna? Na to se podívejte již v pondělí 16.9. 2013 ve 20.15 na Prima COOL.

Sledujte novou sérii show Pekelná výzva s datem 16.9. 2013, od 20:15
na Prima COOL

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 16.9. 2013:

Pekelná výzva 16.9. 2013
Pekelná výzva 16.9. 2013
Pekelná výzva 16.9. 2013
Pekelná výzva 16.9. 2013
Pekelná výzva 16.9. 2013
Pekelná výzva 16.9. 2013
Pekelná výzva 16.9. 2013
Pekelná výzva 16.9. 2013
Pekelná výzva 16.9. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !