Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 23.9. 2013

23. 09. 2013 | Televizní tipy
Stejně jako každé pondělí, i 23.9. 2013 vás ve 20.15 na Prima COOL čeká škodolibě zábavná Pekelná výzva, v níž budou soutěžící plni zážitků, ale i mouky, holubích výkalů a nadějí, že vyhrají až 100 tisíc korun. O ty se utká čtveřice mužů a překvapivě i jedna žena - Hanka, Kuba, Filip, Pepa a Tomáš.

Pekelná výzva – 23.9. 2013:


Ještě předtím, než budou soutěžící v show Pekelná výzva s datem 23.9. 2013 čelit vskutku pekelným výzvám, na sebe mnohé prásknou. Kdo z nich chce oslavit své narozeniny ve stylu Star Trek, na což má už připravený kostým? A kdo se chlubí tím, že umí vykrkat celou abecedu?

Pekelná výzva 23.9. 2013„Prozradím vám malé tajemství. Já to umím také, a líp. Ale do televize bych s tím nešla,“ šokuje svou nezvyklou dovedností drsná moderátorka Iva Pazderková. V soutěži Pekelná výzva uvítá hned dva hochy, kteří by ji za žádnou cenu nechtěli doma. Kteří z nich to jsou? A kdo se nedávno účastnil honičky s policisty a zastavilo ho až to, že po něm stříleli a trefili se do jeho vozu? Kdo má na zadku vytetované jméno svého bratrance? Či kdo se ve třinácti letech opil s kamarády tak, že se zamkli do sklepa, ale nemohli se dostat zpátky, protože se nikdo z nich nedokázal klíčem trefit do zámku?

V první disciplíně se naše pětice důvěrně seznámí s objevem z roku 1736 – s gumou. Tu si soutěžící budou muset nasazovat na obličej, který se jim kvůli tomu odpudivě odkrví a zdeformuje, a ještě přitom budou muset odpovídat. Což se ukáže jako úkol nad jejich síly. A tak se dozvíme třeba i to, že český výraz pro slovenské slovo kapusta začínající na písmeno Z je květák. Druhou disciplínou v show Pekelná výzva s datem 23.9. 2013  jsou již oblíbená jablíčka v županu, kdy odvážlivci chtiví peněz vytahují kousky jablek z mísy plné mouky pouze ústy, díky čemuž si ve své puse župan pro jablka vytvoří sami.

Další kolo show Pekelná výzva s datem 23.9. 2013  je ale ryze bezlepkové, soutěžícím jen přeběhne mráz po zádech. A po jejich slabinách. Dojde totiž na svlékání, kdy do spodního prádla nebožáků budou asistenti beze studu vkládat kostky ledu. „Přeji vám příjemný led,“ utahuje si Iva ze svých oveček, které si na další disciplínu musí připravit silné žaludky. Budou totiž sedět pod klecí s holuby, kteří jsou řádně nakrmeni a rádi by si ulevili. Soutěžící, kteří budou mít v ústech dentální roztahovače, aby se holubi lépe trefili, tak získají skvělou holubí batiku. Kdo ale získá skvělou výhru až sto tisíc? To se dozvíte již toto pondělí od 20.15 na Prima COOL!

Sledujte novou sérii show Pekelná výzva s datem 23.9. 2013,
od 20:15 na Prima COOL


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 23.9. 2013:

Pekelná výzva 23.9. 2013
Pekelná výzva 23.9. 2013
Pekelná výzva 23.9. 2013
Pekelná výzva 23.9. 2013
Pekelná výzva 23.9. 2013
Pekelná výzva 23.9. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
neuvěřitelné, co jsou lidi schopni udělat pro peníze a před zraky tolika lidí u obrazovek Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles