Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 30.9. 2013

30. 09. 2013 | Televizní tipy
Stejně jako každé pondělí, i 30.9. 2013 vás ve 20.15 na Prima COOL čeká škodolibě zábavná Pekelná výzva, v níž se soutěžící utkají o výhru až 100 tisíc korun. O ty bude bojovat trojice mužů, Láďa, Honza, Petr, a překvapivě zapojí své síly i dvě ženy – Lenka a Klára. Musí ale absolvovat opravdu nepříjemnou ústní hygienu, strkání rukou do pichlavých kaktusů, nakládačku od mistrů bojového umění či pekelně bolestivou léčbu paintballovými střelami.

Pekelná výzva – 30.9. 2013:


Ze všeho nejdřív se nám v soutěži Pekelná výzva s datem 30.9. 2013 představí a prásknou na sebe něco zajímavého. Uhodli byste, kdo to umí s exotickými zvířaty, ale jednou ho velmi nepěkně pokopal klokan? A kdo doma chová právě klokany, lamy, ovce či pštrosa? A má největší zelí na okrese, možná i v kraji? Který ze soutěžících osm let pracuje v rychlém občerstvení a chce tam vydržet ještě dva roky, aby získal speciální odměnu (měsíc dovolené a pět tisíc), i když ho to nebaví? A které z dam stačí k životu jen 4 kamarádi? Přítel na sex, králík, protože je hebký, a dva psi, protože jsou rychlí? Kdo z pánů v deváté třídě přinesl tuto poznámku: „Honí si sprosté maso pod lavicí.“?

Pekelná výzva 30.9. 2013V prvním kole soutěže Pekelná výzva s datem 30.9. 2013 budou muset peněz chtiví odvážlivci odpovídat s plnou pusou pekelně pálivé ústní vody. To ale není jen tak, takže se nám budou pěkně kuckat a jejich oblečení bude pořádně pobryndané. „Nepotěšili jste mě, ani já vás nepotěším,“ zhodnotila výkon soutěžících moderátorka Iva Pazderková, která si pro ně připravila v druhém kole milé překvapení – kytičky. „Cesta k úspěchu je trnitá. Ale dejte si majzla, abyste těm nebohým rostlinkám neublížili!“ smála se drsná Iva, když jim vysvětlovala, že se o odpověď budou hlásit tak, že se zavázanýma očima najdou bzučák mezi pichlavými kaktusy.

Ve třetím kole soutěže Pekelná výzva s datem 30.9. 2013 si zahrají házenou. Tedy lépe řečeno, mistři bojového umění budou se soutěžícími při odpovídání házet o zem. To bude opravdové peklo, takže se dozvíme třeba to, že hlavním městem Řecka je Kréta a Rhodos, výrok „Být či nebýt“ pochází z Romea a Julie a báseň od Polednice začíná veršem: „Polednice dítě stálo, z plna hrdla hučelo.

Vzniklé bolístky jim pak „ošetří“ doktor Bolíto, který se do soutěžících bude strefovat paintballovou puškou. „Nyní je ale tato krásná disciplína vylepšená. Ten, kdo odpoví správně, toho střelí jen jednou. Kdo špatně, toho dvakrát. Ale mám pro vás dobrou zprávu. Kam vás střelí, to vybírám já,“ smála se Pazderková, která si vychutnala i takzvané řádkování zadků, kdy doktor Bolíto řádně pokropí jejich hýždě bolavými střelami.

Sledujte novou sérii show Pekelná výzva s datem 30.9. 2013,
od 20:15 na Prima COOL


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 30.9. 2013:

Pekelná výzva 30.9. 2013
Pekelná výzva 30.9. 2013
Pekelná výzva 30.9. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !