Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013

21. 03. 2013 | Televizní tipy
Šestým dílem pokračuje Pekelná výzva již ve čtvrtek 21.3. 2013. Kdo z pěti soutěžících se skrz šest hracích kol probojuje do finále a zahraje si o možnou výhru až sto tisíc korun? To vám prozradí 6. díl soutěže Pekelná výzva s datem 21.3. 2013 ve 20.15 na Prima COOL!

Pekelná výzva – 6. díl – 21.3. 2013:


6. díl soutěže Pekelná výzva
bude vyloženě mužskou záležitostí, o možnou výhru se totiž poperou, a to doslova, tito pánové: Michal, Kuba, Jan, Jiří, Vladimír. Než se ale začne hrát, je třeba se aspoň trochu poznat. Což jako obvykle obstará krátký dotazník. Díky němu se mimo jiné nejen hráči, ale i diváci dozvědí, kdo ze soutěžících má paralelní vztahy se čtyřmi dívkami, koho probudili policisté v Anglii na louce nebo kdo masturboval na koncertě své oblíbené kapely.

Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013Po zahřívacím dotazníku je potřeba se trochu zchladit a v prvním kole k tomu soutěžící dostanou ideální příležitost. Kromě toho, že musejí, jak už to z Pekelné výzvy dobře znáte, odpovídat na otázky, budou totiž konzumovat kostky ledu. Kupodivu na mozkové schopnosti to – aspoň zatím – nebude mít negativní vliv. Kromě záludné otázky, na které části těla se nosí diadém, muži tenhle multitasking zvládnou. Tedy někteří.

Protože jsme ale v pekle a peklo pálí a bolí, budou další kola hlavně o fyzické bolesti. Nejprve bude trpět obličej hráčů, poté prsty a ruce a v kole předposledním celé tělo. Ale vezměme to pěkně postupně. Jak si hráči pod náporem bolesti poradí s otázkami vyzvídajícími to, jak se říká zkaženému vejci nebo kolikátí budou, když dorazí do cíle dřív než druzí? Kdo vypustí duši a kdo se navzdory červenému obličeji a popíchaným prstům a zápěstí podívá do dalšího kola, v němž mu na těle s největší pravděpodobností přibude pár modřin?

Ve čtvrtém kole už každopádně začíná jít do tuhého. Přestože hlava zůstala zatím ušetřena, některé soutěžící začíná pomalu zrazovat. Dozvíme se například, že slovenská hymna začíná slovy „Nad Tatrú sa hromy bijú“ nebo že otázku „Být, či nebýt?“ si v Shakespearově dramatu klade hrdina jménem Romeo. Že by si ze štábu snad chtěli soutěžící střílet? Kdepak. Štáb si bude střílet z nich a bude to opravdu dost bolet.

Kdo se nakonec skrz pět bolestivých kol probojuje do finále, kde ho čeká soupeř nejtěžší – on sám? A nakolik bude po tom všem schopný odpovědět na otázky, která barva vznikne smícháním žluté a modré nebo z jakých disciplín se skládá biatlon, za něž může získat až 100 tisíc korun? To zjistíme již ve čtvrtek 21.3. 2013 v 6. dílu soutěže Pekelná výzva.

Sledujte 6. díl soutěže Pekelná výzva již ve čtvrtek 21.3. 2013 na Prima Cool

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013:

Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013
Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013
Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013
Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013
Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013
Pekelná výzva 6. díl – 21.3. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !