Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool

14. 02. 2013 | Televizní tipy
Na Prima Cool začíná Pekelná výzva! Drsná hra, ve které se dozvíte, co všechno jsou lidé ochotni udělat pro peníze. A že toho je! Elektrické šoky, netradiční ozdoby obličeje, rvačka, vepřový raut a další disciplíny, tím vším si bude muset projít dnešní vítěz.

Ve hře Pekelná jízda, kterou uvede Prima Cool jde o poznání sebe sama, ponižování, „šikanu“ a taky o peníze. O ty samozřejmě na prvním místě. Ve hře je v každém díle celých 100 000 korun a první díl pochopitelně není výjimkou!

Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima CoolO příležitost exhibovat a odnést si alespoň nějakou sumičku se ucházejí čtyři muži a jedna žena: Daniel, Robin, Martin, Matěj a Andrea. Než se ale do toho pustí, čeká pět statečných představování formou jednoduchých tipovacích otázek. Aby věděli, s kým mají tu čest… Který ze soutěžících se miloval nejen se svou dívkou, ale také s její tetou? Kdo byl tak odvážný a vypravil se na Baník ve sparťanském dresu? A kdo se učil svou profesi na mrtvolách? Jakmile se soutěžící dozvědí něco jeden o druhém, začne první kolo.

Přestože jsme ve hře Pekelná výzva, první kolo je spíše zahřívací. Soutěžící mají postupně odpovídat na jednoduché otázky. V čem tedy spočívá ona pekelnost? K odpovědi se musejí přihlásit, a to tak, že zmáčknou bzučák. Potud pořád ještě nic neobvyklého. Jakmile to ale udělají, dostanou šok elektrickým proudem. Zdánlivě banální otázky se tím mění v zapeklité.

Když k tomu navíc přičteme nervozitu a fakt, že čím víc se člověk potí, tím rány elektrickým proudem i přemýšlení bolí víc, máme se na co těšit. V takovém případě nic nezmůže ani nápověda, že by hledaná slova by měla začínat písmenem M. Soutěžící Martin to sice dobře ví, přesto s vážnou tváří prohlásí, že synonymem pro rostlinu gladiolu je růže. Tedy vlastně mrůže, podle Martina nová to odrůda. A brzy bude ještě hůř!

V druhém kole hry Pekelná výzva na Prima Cool se totiž soutěžící budou o možnost odpovědět hlásit drobnou úpravou svého zevnějšku. Hodně „bolet“ je bude nejen mozek, ale i obličej. A ještě mnohem více je s odstupem času zřejmě zmučí i jejich špatné odpovědi. Nebo si Matěj opravdu myslí, že smícháním červené a žluté barvy získá hnědou? A že detektiv Hercule Poirot vzešel z pera Arthura Conana Doyla? Směr Matějových myšlenek by v té chvíli, jak správně podotkla moderátorka Iva Pazderková, nevypátral ani Sherlock Holmes. A to jsme teprve u druhého kola!

Ve  třetím se soutěžící přesvědčí, že nelže, kdo říká, že život je boj. Především Pekelná výzva je boj. A jak těžký, si uvědomí zejména Robin, podle něhož se v Rakousku před zavedením eura platilo markami a píseň Sladké mámení zazněla ve filmu Noc na Karlštejně. Velký fyzický výkon soutěžících ve třetím kole musí být v tom následujícím náležitě odměněn. Proto na ně čeká originální vepřový raut.

Jaké „dobroty“ budou na stole? Nechte se překvapit. Ani to však stále není vše. V posledním šestém kole hry Pekelná výzva o vítězi nerozhodnou jenom vědomosti, ale především skutečnost, jak dalece je schopný ovládat své tělo a jeho pochody. Přesto nejúspěšnější dosud nemá vyhráno. Čeká na něj dalších pět otázek, přičemž za každou špatnou odpověď bude muset část své výhry – konkrétně 20 000 korun – spálit v pekelném ohni.

Kdo zvítězí a kolik peněz si odnese, se dozvíte ve hře Pekelná výzva už tento čtvrtek 14.2. od 20.15 na Prima COOL.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool:

Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
Pekelná výzva od 14.2. 2013 na Prima Cool
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
neviděla, slyšela a stačiloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
já viděla kousek a byla jsem zhnusenáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
žádnej zázrak ta soutěž teda neníSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles