Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pevnost Boyard - 24.9. 2016

24. 09. 2016 | Televizní tipy
Pevnost Boyard je klasická dobrodružná televizní soutěž, v níž bude soutěžit vždy jeden pětičlenný tým známých osobností, který v průběhu soutěže plní nejrůznější úkoly a jehož cílem je uhodnout heslo k otevření trezoru. Výhru pak soutěžící věnují na jednu z českých charitativních organizací.

Původně francouzská soutěž je celosvětově velmi oblíbená a byla realizována už v 35 zemích. V české verzi samozřejmě nebude chybět otec Fura, trpaslíci, tygří žena, získávání klíčů a následně indicií a rozmanité úkoly od fyzicky náročných přes hmyzí „radovánky“ až po hádanky. Nechte se překvapit, jak oblíbené osobnosti všechny části soutěže zvládnou.

Pevnost Boyard - 24.9. 2016Pevnost Boyard leží mezi ostrovy Aix a Oléron u západního pobřeží Francie. Pevnost se začala stavět v roce 1801 za vlády Napoleona za účelem ochrany pobřeží, ale dokončena byla až roku 1857. Pevnost je dlouhá 61 m, široká 31 m a vysoká 20 m. Umístěno zde bylo na 250 vojáků. Kolem roku 1871 sloužila krátce také jako vězení. Místem konání populární soutěže je od roku 1990. Pro ulehčení přístupu televizní techniky byla po stranách pevnosti instalována zařízení podobná vrtným věžím.

O show Pevnost Boyard:


Moderuje Libor Bouček, v roli otce Fura se představí Jan Rosák. Těšit se můžete na řadu známých tváří např. Jakuba Prachaře, Leonu Machálkovou, Kateřinu Neumannovou, Vandu Hybnerovou, Jakuba Koháka, Táňu Kuchařovou, Ondřeje Brzobohatého, Agátu Prachařovou a spoustu dalších.

Sledujte další díl dobrodružné soutěže Pevnost Boyard
v sobotu 24.9. 2016 od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles