Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podnikavá dvojice, vášnivý střelec a to nejlepší z uplynulých dílů

4. 03. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké díly získaly největší pozornost.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Podnikavá dvojice, vášnivý střelec a to nejlepší z uplynulých dílůPodnikavá dvojice

Na dispečink zavolá ochranka obchodu s oblečením. Má podezření, že dvojice mladých lidí v obchodě kradla. Policejní hlídka doráží na místo a zjišťuje, že si dvojice oblečení nakoupila, ale při průchodu z obchodu začal alarm pípat. Ochranka tvrdí, že mají kradené oblečení na sobě. To  dvojice odmítá.  Když se ale při lustraci zjistí, že jsou oba v podmínce za drobné krádeže. Dvojice je tak v pasti a musí s pravdou ven. Oblečení, které nakradli, mají oblečené na sobě, a na pultě se tak začínají kupit svršky.

Vášnivý střelec

Je den. Na tísňovou linku telefonuje vyděšená Dana, že někdo střílí po lidech na ulici z nějaké vzduchovky a jednoho muže zasáhl. Když policisté dorazí na místo, vidí Davida, jak sedí na lavičce, Dana stojí u něj a kontroluje mu tvář. Když vidí policisty, Dana na ně volá, že to ona telefonovala na tísňovou linku a ohlásila tu střelbu. Říká policistům, že je zdravotní sestra, a zranění mu ošetřila. Oba dva policistům popisují, co se stalo: najednou na ulici začaly přistávat takové kuličky, přičemž jedna z nich bolestivě zasáhla Davida do tváře. Na chodníku Dana ukazuje na jeden dům, konkrétně na jedno z oken, a říká, že zahlédla nějakého chlapa s puškou, jak to okno rychle zavírá.

Policisté jdou do domu, Dana s Davidem s nimi. Téměř okamžitě poté, co začnou neznámého střelce hledat, se najednou otevřou dveře, a vychází z nich zamračeně se tvářící Igor s batohem na zádech a chce jít pryč. Dana na něj ukazuje a říká, že to je skoro určitě ten střelec. Policisté začnou Igora konfrontovat, ten je ale velice pasivně agresivní, rozdurděně jim říká, že nic neudělal a že pospíchá, ať mu dají pokoj. To samozřejmě policisté neudělají, načež se Igor pokusí o útěk. Policisté Igora dostihnou, Igor vysvětluje, že prostě zpanikařil, ale že už neuteče. Ukáže se, že v batohu má airsoftovou zbraň a náboje, které odpovídají těm, které se nalezly na ulici.

Když se ho policisté ptají, proč to udělal, říká, že si to chtěl jen zkusit a že se přece nic nestalo, o nic nejde, nikdo není zraněný nebo tak. S tím tak úplně nesouhlasí nejen David, ale i zdravotní sestra Dana, která říká, že kdyby to Davida zasáhlo do oka, a bylo to jen kousek od něj, tak by následky byly fatální. Policisté vysvětlují Igorovi, že se mohl dopustit trestného činu, ten se rozčiluje, že to je pitomost a zase chce odejít, pospíchá na airsoftovou akci. Policisté se rozhodnou, jak s Igorem naloží. Pokud ho odvezou, Igor se rozčiluje a protestuje, ale už neutíká a nepere se.

Modrá zóna – páteční Best Of….

Policisté si v centru města všimnou dvou rvoucích se mužů. Oba jsou velmi sportovně zdatní a tak jejich rvačka vypadá celkem nebezpečně. Muži se perou proto, že muž se středočeskou SPZ zablokoval svým parkováním auto druhého muže a ten víc než půl hodinu nemohl vyjet.
Policisté je uklidní a vše se vyřeší domluvou.

Sledujte od 4.3. 2019  na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !