Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 45: Vymyšlené přepadení, sprejer chycený při činu, El Paso Squat

4. 11. 2019 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Vymyšlená loupež

Na policejní dispečink udává oznamovatelka Magdaléna Fialová, že její syn byl přepaden, delikventi mu údajně dokonce odcizili mobilní telefon. Operátor dispečinku se také dozví, že chlapec má po napadení povrchová zranění, nutnost přivolání sanitky už však svěří policejní hlídce, která se případ rozjíždí prošetřit. Na místě u cesty už nervózně přešlapuje oznamovatelka, s ní na místě čeká asi desetiletý chlapec. Hlídka přichází k naštvané ženě, která si při popisu toho, jak byl její syn napaden a má dost zdejších grázlů, kteří útočí pro neschopnost policie na všechny, evidentně vylévá zlost. Hlídka se místo matky trpělivě vyptává hocha, co se toho dne přesně stalo. Policista také zhodnotí, že povrchová zranění chlapce nejsou nijak závažná a nebude proto nutná hospitalizace.

Policie v akci 45: Vymyšlené přepadení, sprejer chycený při činu, El Paso SquatDle popisu dítěte se jedná o dva už starší chlapce, vysoké siláky. Toho dne pak Ivana opět napadli, zbili, a nakonec mu ještě ukradli mobilní telefon. Hlídka požádá chlapce, aby je k lavičce dovedl a celou situaci znovu demonstroval. Doufají, že se jim popsané kumpány podaří na místě, nebo v okolí, dopadnout. Opodál však u jiné stojí další dva chlapci a zvědavě se na všechny příchozí dívají. U lavičky policisté znovu na chlapce zatlačí, aby popsal, co se přesně stalo. Když pak začne popisovat, že zde u lavičky seděli dva chlapci siláci a napadli ho, protože ho šikanují celkem často, když se vrací ze školy, volá jeden z chlapců na Ivana. Oba pak přichází blíž s tím, že chlapec u lavičky, kde předtím stáli, nechal rozbitý telefon. Oba ovšem dodají, že k žádnému napadení nedošlo. Policisté se Ivana ptají, zda je verze pravdivá. Chlapec se dívá do země a s pláčem poté souhlasí. Hlídka případ uzavírá na místě.

Sprejer

Při běžné hlídkové činnosti zahlédne posádka Delty 108 sprejovat malého chlapce. Chlapec uteče, ale na místě nechá batoh, kde má žákovskou a klíče od bytu. Dle adresy dojede hlídka na místo bydliště a tam malý Jirka čeká před domem, protože klíče měl v batohu. Rodiče prý nejsou doma, jsou v nedaleké hospodě. Matka sice není úplně namol, ale alkohol pila, takže se vše musí hlásit na OSPOD.

Elpaso squat

Ve večerních hodinách oznámí mladá žena na dispečink, že byla přepadena a dva muži jí ukradli kabelku. Muže dokáže poměrně dobře popsat a ví, jakým směrem utíkali. Hlídka s ženou nasednou do auta a jedou propátrávat okolí. Po chvíli je žena zahlédne a hlídka je začne pronásledovat. Muži se schovají do přilehlého prázdného domu. Po chvíli v prázdném domě na jednoho z mladíků narazí a na půdě domu zpacifikují i druhého pachatele. Ten jim předá kabelku. Vše dopadlo dobře, i když to byla akce plná adrenalinu.


Sledujte premiérové příběhy Policie v akci od 4.11. 2019 na TV Prima. Každý všední den v 16.50. Plus bonus: V pátek vždy to nejlepší z již natočených a vysílaných epizod.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !