Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci – 9. cyklus 26.3. 2018

26. 03. 2018 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Sledujte premiérovou sérii příběhů z každodenní policejní praxe už od pondělí 26. března v 16.50 na Primě.

Policie v akci – 9. cyklus – 25.3. 2018:


Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu Policie v akci řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manželi a podezření z trestných činů. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.

Policie v akci – 9. cyklus 26.3. 2018PONDĚLÍ


Agresivní chodec


Policisté si při běžné kontrole všimnou dvou mužů při rvačce. Vyjde najevo, že jeden z nich jako chodec přebíhal na poslední chvíli na přechodu a druhý muž musel své auto strhnout na chodník, aby ho neporazil. Neopatrný chodec se rozzuřil a řidiče poté uhodil do hlavy a začala rvačka. Při nezbytné kontrole dokladů obou mužů policisté zjistili, že agresivní chodec byl už jednou za své nepřiměřené chování trestán.

Podezřelé auto


Na policii volá muž, který má spory se sousedem, prý jej neustále napadá a nerespektuje vyhrazená místa parkování. Muž navíc tvrdí, že soused často střídá značky aut. Policisté zjistí, že sousedovo auto je v hledáčku policie. Při pokusu o objasnění situace se podezřelý dá na útěk skokem z balkonu…

ÚTERÝ


Záchrana zbloudilého muže

Policejní hlídka projíždí v pozdních večerních hodinách lokalitu na okraji Prahy. Teploty jsou pod bodem mrazu. Náhle dostanou hlášení s oznámením, že volal muž, který se na cestě z hospody ztratil a neví, kde je. Podle mobilního signálu najdou policisté jeho přibližnou polohu. Místo prohledávají a nedaleko od silnice spatří ležícího muže, silně podnapilého, kterému se nedaří vstát. Muž se třese zimou, má na sobě jenom lehké oblečení a je pomočený. Policistům z posledních sil vysvětluje, že vyrazil z hospody domů, ale při cestě se ztratil a rozhodl se, že si v poli na chvíli sedne a odpočine si. Po chvilce ale už přestává komunikovat, na místo jsou proto povoláni také zdravotníci, kteří u neznámého konstatují silné podchlazení a odvezou jej do nemocnice.

Alarm v obchodě

Autohlídka policie projíždí noční Prahou, když se najednou poblíž místa, kde se nachází, spustí alarm. Ukáže se, že zvuk pochází z obchodu s potravinami. Policisté najdou poškozené dveře, vejdou do prodejny a po chvíli narazí i na neznámého mladého muže. Zanedlouho přijíždí i majitel obchodu a je překvapen, že se policisté na místo dostali před ním, signál o spuštění alarmu obdržel teprve před pár minutami. Neznámý mladík, který se do obchodu zřejmě vloupal, u sebe nemá žádné doklady, po kapsách má ale větší množství mincí. Ty jsou z vypáčené pokladny, je proto odvezen na služebnu k dalšímu šetření.

STŘEDA


Focení pro katalog

Na policii volá otec 16leté dívky, která se přihlásila na konkurz na focení pro nějakou módní reklamu. Na základě telefonických instrukcí se dívka v doprovodu otce na konkurz vypravila. Do bytu na uvedené adrese šla ale sama, otec na její přání čekal v nedaleké kavárně. Po hodině zjistil, že dceřin telefon je vypnutý, a rozhodl se situaci prověřit. Do bytu se ale nemohl dostat. Zavolal proto policii, která následně v bytě najde jeho dceru opilou a svlečenou jen do spodního prádla. Muž, který měl dívku fotit, tvrdí, že ho sama prosila, aby jí pomohl prosadit se jako modelka, a jelikož tvrdila, že je plnoletá, na uvolnění jí nabídl alkohol. Dívka je odvezena na záchranku, muže policie zatkne.

Kradené auto

Policejní hlídku přivolá ochranka obchodního centra. Mladá žena se tam snaží násilím otevřít auto, ve kterém se jí prý zamkly klíčky, telefon a veškeré doklady. Žena se chová agresivně i k přivolaným policistům. Při prověřování SPZ vyjde najevo, že auto je hlášeno jako kradené. Žena tak skončí v poutech a je odvezena na policejní služebnu.

ČTVRTEK


Fotky z fitka

Majitelka fitcentra má podezření, že jeden z mužů si tam nenápadně fotí ženy. Muže pozoruje už delší dobu. Na jeho chování ji upozornily i ostatní ženy, jejich dotazy ale neřešil, a navíc je urážel. V centru se však objevil znovu, a jeho majitelka proto zavolala na policii. Policisté skutečně v mobilu uvedeného muže najdou fotografie ženy, která před neznámým právě cvičí, nechybí ani detailní záběry určitých partií. Dotčená žena požaduje okamžité smazání fotek, což muž zprvu odmítá. Pod nátlakem nakonec fotky smaže a dobrovolně odchází hned poté, co je s ním na místě sepsáno vysvětlení.

Rybář podvodník

Starší rybář zavolal policisty poté, co jej při rybaření kontroloval muž vydávající se za porybného a sdělil mu, že jeho doklady nejsou v pořádku a musí zaplatit pokutu. Rybář byl překvapený, ale na místě pokutu zaplatil. Když ale porybný odešel, došlo mu, že na pokutu nedostal žádný doklad a že doklady má v pořádku. Policisté porybného najdou a rychle zjistí, že naopak jeho doklady jsou falešné.

Sledujte pořad Policie v akci od pondělí 26.5. 2018 v 16.50 každý všední den na Primě.


Zdroj, foto: FTV Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !