Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Kam vedou krvavé stopy, obtěžování není legrace a mnohem víc

29. 04. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.
Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké příběhy získaly největší pozornost. Tentokrát se vrátíme k případu „legrace“ s převrácenou mobilní toaletou. Jasné je, že muži zaklíněnému uvnitř vůbec do smíchu nebylo.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Krvavé stopy

Policie v akci: Kam vedou krvavé stopy, obtěžování není legrace a mnohem vícPostavu pohybující se kolem zaparkovaného auta uviděli včera po jedenadvacáté hodině svědci v Černovicích. V tu chvíli ještě neznámý člověk se vždy jen přikrčil u pneumatiky a ztichlou ulicí se chvíli nato neslo nápadné syčení. Místní obyvatelé proto přivolali strážníky, kteří na uvedeném parkovacím místě našli vozidlo se všemi pneumatikami propíchanými. Při obhlížení propíchaných pneumatik si na dvou z nich všimli nepatrných krvavých stop. Když obešli okolí, zjistili, že krvavé stopy vedou do jednoho z domů, byly také na jeho chodbě, na vypínačích a končily na rohožce bytu přede dveřmi třicetiletého muže.

Hlídka přivolala státní policii a spolu s ní dotyčného kontaktovala. Muž strážníky a policisty pozval dovnitř, kde se nacházel také jednatřicetiletý podezřelý s řeznou ránou na ruce. Nejprve tvrdil, že se prý pořezal, když se mu v ruce ulomilo hrdlo lahve od vína. Na výzvu strážníku, aby jim sklo ukázal, ovšem přinesl jen nepoškozenou PET lahev a k činu se posléze přiznal. Přítomní policisté vyhodnotili jeho jednání jako přestupek a strážníci předali případ včetně zajištěných důkazů k prošetření u správního orgánu.

Jen taková sranda

Na linku 158 volá vystrašená oznamovatelka Žaneta Smejkalová. Udává, že ji osahával neznámý muž a požaduje příjezd hlídky. Policejní vůz přijíždí na udanou adresu, kde na ně netrpělivě čeká Smejkalová. Popisuje, že nedaleko odtud potkala slepého muže na přechodu. Chtěla mu pomoci, nabídla mu rámě, on s povděkem přijal. Následně však během cesty dělal vše proto, aby se jí mohl dotýkat. Rukou se ji pokoušel ohmatat poprsí, zakopnul a sáhnul jí na zadek. Znechucená žena vyjádří podezření, že dotyčný slepotu jenom hraje, aby mohl osahávat ženy. Policisté Smejkalovou požádají o popis podezřelého, kdy vyjde najevo, že se jedná o mladíka ve výrazné bundě, slunečních brýlích a se slepeckou holí. Policisté se chtějí po pachateli podívat po okolí. Smejkalová vede policisty o ulici dál a ukazuje na místo, kde jej naposledy viděla u přechodu, jak zase čeká na další oběť. Muž tam není, proto chtějí policisté pátrat po blízkém okolí, kde by se chlípník mohl nacházet.

Projíždějí vozem pár ulic a náhle zahlédnou podezřelého přešlapovat u jednoho z přechodů pro chodce. Hlídka zastaví mladíkovi v zádech a pozorují, jak k němu přichází muž, něco si řeknou a muž s překvapeným výrazem odchází, ještě mává rukama, jako kdyby byl na něj mladík drzý, nevěřícně přitom kroutí hlavou. O chvilku později jde k přechodu atraktivní, mladé děvče, slepec se na ni ihned upne. Děvče se jej zřejmě optá stran pomoci a mladík se do ní pohotově zavěsí. To už ale policisté vysedají z auta, aby úchyla v jeho jednání zadrželi. Podezřelý bezohledně předvádí totožnou akci, jako u Smejkalové, jde vidět, že další děvče je z toho v šoku. Náhle jej oslovují přicházející policisté. Muž tvrdí, že je opravdu slepý, ale jeho chování tomu vůbec neodpovídá. Když mu výmluvy nezaberou, doznává se rezignovaně k tomu, jak si chtěl vždy jen jednoduše sáhnout na pěknou holku. A ještě očekává, že policisté budou mít pro jeho jednání pochopení.

Sledujte od 29. dubna na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !