Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci na Primě každý všední den již od 9. 10. 2017

8. 10. 2017 | Televizní tipy
Televize Prima začne od 9. října vysílat pořad, který nemá na českých obrazovkách obdoby – Policie v akci. Každý všední den od 16.50 nabídne čtyři případy, čtyři lidské osudy, čtyři policejní zásahy. Před kamerou vystupují různé policejní hlídky, případy ukazují různé podoby každodenního volání o pomoc, které oni musí řešit.

Televize Prima začíná vysílat nový seriál s názvem Policie v akci. Každý zásah je zahájen voláním na dispečink, přijímá se nové oznámení. Do akce okamžitě vyrážejí policisté. Co přinese jejich zásah tentokrát? Dopadnou pachatele?

Policie v akci na Primě každý všední den již od 9. 10. 2017Nový seriál Policie v akci je inspirovaný reálnými případy, u kterých denně policisté zasahují. Krádeže, přepadení, rodinné a sousedské spory – situace, jejichž obětí se může stát každý z nás. My budeme sledovat zásah policistů, který vše vyřeší.

Přicházíme s něčím zcela novým. Ukazujeme televizně zpracovanou každodenní realitu náročné policejní práce, inspirovali jsme se reálnými příběhy,“ říká o novém pořadu Marek Singer, generální ředitel Prima Group. Zvláštností tohoto formátu je maximální snaha o realistické natáčení, scény nepřerušují pokyny režiséra, kameramani pouze sledují situaci a její vývoj. Policisté nemají přesný scénář, situaci řeší na místě.

Po zásadním úspěchu tohoto formátu v Německu i na Slovensku konečně přichází Policie v akci i do České republiky!

Sledujte nový pořadu Policie v Akci od 9. října v 16.50 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !