Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Soused za všechny peníze, zanedbaná holčička, a další

27. 05. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.
Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké příběhy získaly největší pozornost.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Vysněný soused

Policii volá mladší muž, že mu bláznivý soused poničil auto. Polici přijíždí k rodinnému domu, před kterým stojí poškrábaný vůz. Na policisty čeká mladý pár. Muž říká, že dům nedávno koupili a soused jim začal dělat různé naschvály. Například nyní mu poničil auto, i když ho parkuje před svým domem, protože dříve před jeho domem byl zvyklý parkovat právě soused, tedy asi chce, aby muž parkoval v jiné ulici a ne pře svým domem. Když muž ukazuje policistům škody na voze, všimne si, že má za stěračem lísteček – otevře ho a tam stojí: "3...2...1...exploze". V tom se ozve rána. Někdo odpálil dělobuchy. Do toho vychází z vedlejšího domu soused – jde k nim po chodníku, je vysmátý a pronáší: "Copak, snad jste se nepos**li z mého překvápka ha ha ha" Všichni jsou v šoku. Muž tvrdí, že nic neudělal, že to byla jen petarda a nezpůsobil škodu. To se ale mýlí – kromě narušení občanského soužití se jedná o obecné ohrožení a útok na veřejného činitele.

Policie v akci: Soused za všechny peníze, zanedbaná holčička, a dalšíMatka žebračka

Na linku 158 volá oznamovatelka: všimla se prý v parku dvojice matky s dcerou. Matka údajně spí na lavičce, dítěte si vůbec nevšímá, holčička (5 let) je tudíž bez dozoru. Na místo je vyslána autohlídka policie. Když ale policisté přijedou na místo, najdou na lavičce pouze matku, která tvrdě spí. Je zanedbaná, na první pohled ze slabších sociálních poměrů. V tu chvíli k policistům přibíhá oznamovatelka a poněkud hystericky sděluje, že dcerka spící ženy tu ještě před chvílí byla, oznamovatelka ji ale na chvilku spustila z očí a holčička zmizela. Žena ji popisuje jako asi pětiletou, udává vzhled a oblečení. Prý tu seděla na lavičce vedle opilé matky a žebrala do mističky peníze. Policie se marně snaží probrat matku.

Ta spí, maximálně sem tam něco zamumlá. Policie žádá oznamovatelku, aby u ženy počkala, a vydává se holčičku hledat. Nemusí pátrat dlouho, dívku nachází o kousek dál, kde pod stromem sedí spolu s dvojicí bezdomovců. Oba si s ní povídají, mističku má dívka pořád u sebe, bezdomovci jí peníze nevzali. Policie dívku přebírá, vrací se k matce, tu ale proberou jen tak napůl. Volají tedy pracovnici OSPOD, aby si převzala holčičku. Ta přijíždí, policisté ji informují o situaci. Pracovnice OSPOD si holčičku převezme. Opilou matku dítěte převážejí na záchytku. Ženu čeká obvinění ze zanedbání péče a následné šetření celé rodinné situace, během kterého bude policie spolupracovat s OSPOD.

Sledujte od 20. 5. 2019 na TV Prima. Každý všední den v 16.50


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek