Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Týraný pes, neopatrný motorkář a to nejlepší z uplynulých dílů

11. 03. 2019 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci.

Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. Páteční díl vždy nabízí to nejlepší z Policie v akci. Sledujte, jaké díly získaly největší pozornost.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Policie v akci: Týraný pes, neopatrný motorkář a to nejlepší z uplynulých dílů Týraný pes

Je den. Na tísňovou linku telefonuje David, že byl právě svědkem toho, jak nějaký chlap odkopnul velice schválně psa do hlubší jámy, a kdyby ho prý nevytáhnul, tak by tam určitě umřel. Když policisté dorazí na místo, čeká tam David na ně, je vidět, že je ušpiněný od hlíny, jak lezl do jámy a z jámy, psa rží zabaleného v bundě. Popisuje policistům, že byl tady na procházce, když uviděl toho chlapa, jak toho chudáka psa nakopnul, až odletěl do jámy, a pak na něj ještě vztekle řval a hodil po něm pár kamenů.

Než doběhnul, už byl ten chlap pryč, a tak pro psa do jámy vlezl a zavolal policisty, protože prý bylo jasné, že toho psa chtěl ten chlap zabít. David policistům muže popisuje a ukazuje, kterým směrem odešel, a pak jim říká, že toho psa odveze na veterinu, aby ho prohlédli, že ho ty kameny mohly zranit. Pak odchází i se psem v náručí. Policisté jdou směrem, který jim David ukázal, a po chvilce spatří muže odpovídajícího popisu, jak vyhazuje na chodník k popelnici před domem starý psí pelech, misku a deku. Je to Jaroslav. Policisté to s ním začnou řešit, on vše ale popírá. O věcech tvrdí, že je měl strašně dlouho v kůlně a teď se je rozhodl vyhodit. Žádného psa nemá a neměl a nikoho do vody neskopl. 

Po chvilce ale přichází jeho sousedka Milena. Chvilku jen tak poslouchá opodál, pak se ale do věci vmísí a rozhořčeně se policistů ptá, co že měl udělat. Jaroslav ji vztekle posílá pryč, ale ona ho neposlouchá a pak policistům rozčileně potvrdí, že ještě dnes dopoledne Jaroslav psa měl. Popíše policistům přesně takového, jakého David vytáhl z řeky a říká také, že na něj byl Jaroslav hnusný. Nakonec Jaroslav vztekle přizná, že ten pes je jeho, že je starý, a ještě by pořád musel platit za veterináře, a na to nemá. Policisté Jaroslava legitimují a sdělí mu, že se zřejmě dopustil trestného činu a že se vše bude řešit dál a ve svém zájmu by měl co nejdříve přijít na služebnu.

Motokros

Hlídka je přivolána anonymním oznamovatelem. Obyvatelům vadí, že v okolí někdo jezdí na motorce, dělá hluk a ničí trávník. Nejdříve vypadá pátrání jako neúspěšné, ale nakonec mladíka na motorce hlídka spatří. Začíná divoká honička, která končí až ve chvíli, kdy řidič nezvládne řízení a spadne. Spadne tak nešťastně, že to vypadá na zlomený loket a musí ho odvézt sanitka.

Sledujte od 11.3. 2019  na TV Prima. Každý všední den v 16.50



Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice