Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci: Agresivní otec, neshoda na břehu řeky, napadení matky synem

4. 09. 2018 | Televizní tipy
Čtyři případy, čtyři lidské osudy každý všední den. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, ale i větší konflikty nebo podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést a okrást, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže a ženy zákony obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu.


Tři nejzajímavější případy tohoto týdne:


Agresivní otec

Hlídka přijíždí na místo rvačky dvou mužů, u nich vidí stát malého chlapce. Starší muž má tržnou ránu na čele, leží na zádech, vzpouzí se a nadává a mladší muž se ho snaží udržet na zemi. Starší muž je agresivní a vzteklý, snaží se vyhrabat na nohy a vypadá to, že by se hned na druhého muže vrhnul, naštěstí se mu ale nedaří se postavit. Malý chlapec na něj volá, ať už toho nechá, nebo to řekne mamince. Mladší muž mezitím říká, že vůbec nechápe, co se stalo. Šel prý parkem a proti němu šel kymácející se muž s krvavou ránou na čele, co vedl malého chlapce. Přišlo mu to divné, a tak se muže zeptal, jestli nepotřebuje pomoci. Myslel si, že má nějaké zdravotní obtíže. Pak ale ucítil alkohol a muž po něm prý okamžitě vystartoval, napadl ho a začal na něj křičet, ať se stará o sebe a jeho a jeho dítě nechá na pokoji. Policistům je jasné, že nemůžou chlapce nechat otci zpitému pod obraz… Jak celá situace dopadne?

Policie v akciNeshoda na břehu řeky

Policisté dorazí po přivolání k řece, kde na břehu stojí rybář a křičí na dvojici, která je ve vodě. Rybář rozčileně policistovi vysvětluje, co se stalo. Byl si zarybařit, když ti dva lidé najednou přišli a schválně vlezli do vody hned vedle něj. Nejenže mu tedy plašili ryby, ale ještě se mu zamotali do vlasců. Rybář přiznává, že po nich házel kameny, ale prý jen malé a jen aby dvojici zahnal, nechtěl je strefit a zranit. Policisté všechny chtějí legitimovat, a to se najednou přítomné ženě přestane líbit – ptá se, jestli je to nutné, že se vlastně vůbec nic nestalo. Ona i další plavec se omlouvají, že to tak nemysleli, a jestli by to opravdu nešlo řešit jinak než s policií, že to vše byla prostě hloupost. Nakonec se ukáže, že vdaná žena je u vody se svým milencem a nechce, aby na to manžel přišel.


Napadení matky synem

Policie je povolána ženou, kterou napadl její vlastní syn. Po příchodu zjistí, že má žena potlučené čelo, ale ta tvrdí, že je na to zvyklá, a syna omlouvá. Dnes ale překročil hranici i pro ni. Po odemknutí bytu stojí za dveřmi soptící syn, který na matku řve, proč ho zamknula. Žena vysvětluje, že celý konflikt začal tím, že mu řekla, aby se už konečně postavil na vlastní nohy a našel si práci, kterou zvládne, načež jí syn řekl, že se odmítá strhat. Matka mu proto přestala dávat kapesné, což ho vytočilo a celá situace vyvrcholila dnes, kdy jí ukradl telefon. Syn vše popírá, ale policie rychle prokáže, že mobil skutečně ukradl. Další vysvětlení už mu nevěří a odváží ho na služebnu.


Pořad Policie v akci sledujte každý všední den na Primě v 16.50 hodin

Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Policie v akci: Agresivní otec, neshoda na břehu řeky, napadení matky synem:

Policie v akci: Agresivní otec, neshoda na břehu řeky, napadení matky synem
Policie v akci: Agresivní otec, neshoda na břehu řeky, napadení matky synem
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !