Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně

2. 03. 2013 | Televizní tipy
FTV Prima představuje 1. díl nové zábavné talk show Polívka na víně. Show můžete poprvé sledovat 2.3. 2013. Herec, principál divadla a skvělý improvizátor Bolek Polívka si v ní bude nad sklenkou vína povídat s několika zajímavými hosty.

Tentokrát na téma „Popularita a cesta k ní“. O kom Vojta Kotek řekne, že je jako motorová žabka? Proč Jirka Mádl přirovná Vojtu k Forrestu Gumpovi? A co to znamená, když Michal Dlouhý říká, že vykrádá svého bratra? Uvidíte v show Polívka na víně s datem 2.3. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Polívka na víně – 2.3. 2013:


Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéněDo Divadla U 22 v Praze-Uhříněvsi si Bolek Polívka v 1. dílu své nové talk show Polívka na víně s datem 2.3. 2013 pozve samé muže, a to různých věkových kategorií. Někteří svou kariéru a popularitu s ní spojenou teprve budují, jiní už s ní nějaký ten pátek žijí. Prvními hosty bude dvojice mladých populárních herců – nadějný režisér Vojta Kotek a náruživý hokejista Jirka Mádl.

Oba dva se postupem času od herectví trochu odchýlili – Vojta k režii, Jirka k PR a médiím. Budou vtipně polemizovat, jestli je v showbusinessu lepší být krasavcem, nebo ošklivcem. Proč Vojta Jirkovi říká motorová žabka? A proč Jirka Vojtu přirovnává k Forrestu Gumpovi?

Další host se bál, aby nebyl v pořadu Polívka na víně s datem 2.3. 2013 nejmladší, proto si přivede ještě mladší posilu. Jan Hofman, známý například ze seriálu Velmi křehké vztahy, přijde v doprovodu devítiletého Filipa Antonia.

Filip se s Bolkem Polívkou setkal už jako batole při natáčení seriálu Bazén. Zatímco Filip a Jan se s popularitou teprve seznamují, herec Michal Dlouhý už s ní nějaký ten pátek žije. Prozradí, jak mu pomáhá například na úřadech. Bolek Polívka s Michalem zavede také řeč na natáčení erotických scén. Co myslíte, kdo z nich s nimi má víc zkušeností? A kdo se při takových scénách nejvíc stydí?

Zdaleka nejvíc zkušeností – a tím nejsou míněny erotické scény – má ale poslední host – herec, režisér a autor divadelních her Arnošt Goldflam. Co o něm prozradí jeho děti? Pánskou jízdu doplní ještě Lukáš Pavlásek v roli majordoma, který nejen uvádí hosty ke stolu a nalévá jim víno, ale také se zapojí do povídání. Zkušený režisér Arnošt Goldflam mu nabídne roli. Jakou?

Dívejte se na novou zábavnou show Polívka na víně
již tuto sobotu 2.3. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně:

Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně
Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně
Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně
Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně
Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně
Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně
Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně
Polívka na víně 2.3. 2013 - Muži na scéně
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !