Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pološero – Jak vyrobit hvězdu

23. 11. 2016 | Televizní tipy
Hudební sonda do bizarních souvislostí, rozkročená mezi Michalem Davidem, dechovkovým duem Evou a Vaškem, růžovou blogerkou Dominikou Myslivcovou, která se chce stát zpěvačkou a kontroverzním horrorcore raperem Řezníkem, který je všechny nemá rád.

Pološero – Jak vyrobit hvězduV tomto dílu Pološero – Jak vyrobit hvězdu se vedle sebe ocitají hudební hvězdy, které by se na společném jevišti asi nikdy nepotkaly. Hitmaker Michal David píše a skládá novou písničku pro celebritní blogerku Dominiku Myslivcovou, která se promítá nejen do sociálních sítí, ale stále intenzivněji se vydává na dráhu zpěvačky.

Dechovkový manželský pár Eva a Vašek rozdává recepty na šťastný život a rekapituluje svou kariéru, která dříve zasáhla srdce a i peněženku snad každého českého seniora. A raper Řezník je všechny posílá do pekel... Brutálním gestem tvůrce žánru horrorcore, které nejenže neuznává žádný většinový proud, ale nabízí vyšinutou vizi světa plného zvráceného sexu, násilí a vražd. Svět hudebních nakladatelství skončil, vítejte v zemi internetového obžerství!

Pološero – Jak vyrobit hvězdu můžete sledovat 23. 11. 2016 od 22 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice