Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pořad Češi na cestách na TV Prima

9. 01. 2016 | Televizní tipy
Češi na cestách navazují na oblíbený seriál Ženy na cestách. Tentokrát vás čekají rozmanité dvojice, které se seznámí až na letišti a do poslední chvíle netuší, s kým ani kam pojedou. V osmi dílech navštívíme blízké i exotické destinace – Řecko, Turecko, Tunisko, Egypt, Zanzibar, Kapverdy, Dominikánskou republiku a Senegal. Pořadem provázejí Václav Vydra a Jana Boušková.

Nechte se překvapit, jak se spáruje 12 Čechů a Češek. Čekají vás někteří výrazní soutěžící z pořadu Prostřeno! a pár dalších známějších tváří. Budou si užívat místního života i poznávat pamětihodnosti. Ale jak se sžijí navzájem – bude docházet ke konfliktům, nebo si to společně pořádně užijí?


A na koho se můžete v pořadu Češi na cestách těšit?


Pořad Češi na cestách na TV PrimaMartin (29) –
obchodní zástupce, sám sebe by popsal jako workoholika a kliďase: „Ani manželka mě nenasere.“ V učňáku mu shořely vlasy při flambování špízu. Chtěl by jet s chlapem, aby manželka nežárlila.

Roman (37)
– prodavač sanity, charakterizuje se jako typický „střelený“ střelec, vznětlivý, romantický, zábavný, výřečný, také je prý dost přelétavý. Baví ho ezoterika, vykládání karet a vahadlo. Nesportuje, a ani ho sport nezajímá. Ideální večer si představuje jako romantiku ve vířivce při svíčkách s šampaňským a potom společné prožití noci.

Ladislav J. (37)
– řidič autobusu, ještě před dvěma lety vážil 170 kg, ale pak šel do sebe a už má dole 42 kg. Už dva roky navštěvuje jako dobrovolník dětský domov a bere malé děti na výlety a vymýšlí pro ně různé akce. Také pravidelně chystá víkendový program pro 19letého kluka s postižením. Rád poslouchá staré gramofonové desky.

Josef (50)
– stavař, sám o sobě říká: „Jsem dinosaurus, kterej do týhle doby nepatří. Nemám rád Facebook a lidi, co pořád sjíždí internet.“ Teď nejezdí nikam. Manželka a děti vyčerpají celý rozpočet. Ale po Česku jezdí, je totiž krásné. Je upovídaný a má smysl pro humor – na otázku „Pas?“ odpověděl: „Obvod? 108!“

Ladislav Ch. (64) – pracující důchodce. Je dvakrát rozvedený a po 17 letech znovu žije se svou první manželkou Alenou, se kterou má dvě děti. Vztah je to však pouze víkendový, oba si dopřávají volnost a při cestování na něj manželka určitě prý žárlit nebude. Bydlí v Krkonoších a je také propagátorem krkonošské slovesnosti. Mezi koníčky patří právě cestování. Už od dětství obdivoval Zikmunda a Hanzelku a přál si být jako oni.

Zaboj (71)
– důchodce, který se ještě stále živí jako hudebník. Chová králíky a nutrie. Sám o sobě říká: „Jsem veselý člověk, mám rád legrační lidi, nejsem upjatý a uzavřený.“ V roce 1968 (bylo mu 24) mu emigrovala máma, pak obě sestry. Dlouho ho nepouštěli do zahraničí, pak máma naštěstí dostala amnestii, tak směl i vycestovat.

Darja (19) – studentka střední školy a asi nejznámější účastnice pořadu Prostřeno! – umí být milá i protivná a je hodně praštěná. Dříve se intenzivně věnovala krasobruslení. Jí všechno. Má ráda sushi. Vyzkoušela by klidně i brouky a hady.

Dominika (21) – blogerka a youtuberka, chtěla by být herečkou. První blog založila v 11 letech. Říká o sobě: „Jsem blondýnka, mám ráda styl Barbie a možná vypadám povrchně, ale věřím, že nejsem hloupá, a vím, co od života chci. I já mám své chyby a nedostatky. Mrzí mě, že se najdou i takoví lidé, co dokážou jen kritizovat, aniž by mě znali.“

Věra (30) – na mateřské dovolené, sama o sobě mluví jako o tučňákovi. Tvrdí, že i když má 130 kilo, tak se za ně nestydí. Je velmi upřímná a vše říká na rovinu. Cizí jazyky neumí. U moře byla ve čtyřech letech a pak na jeden den autobusem v Itálii. Letadlem nikdy neletěla.

Tereza (30) – modelka, svobodná a nezadaná :-). Tereza má už od dětství hrůzu z pavouků. Když je vidí, pláče. Kamarád k ní musí dojet i v deset hodin večer, aby ho zneškodnil. Na pavouka se nepodívá ani v časopise. Jejím největším snem je Thajsko a Bali. Nejraději by za parťáka chlapa ve věku 30–50 let. „Velkýho, vtipnýho, co vypadá jak dřevorubec.“ Když to bude gay, tak nevadí, jen nesmí být hezčí než ona.

Lucie (40) – grafička, rozvedená a bezdětná, její manžel pocházel z Egypta. Lucie o sobě prohlašuje, že je duší cestovatelka a každý rok projet nějakou novou zemi je pro ni téměř životní nutností. Nejvíce ji kromě ochutnávání místních pokrmů lákají místa s odlišnou kulturou, zvyky a tradicemi. Ráda by si udělala sommelierský kurz.

Irena (50)
– vyučená paličkářka krajek, nyní je v domácnosti a stará se o dvě děti z dětského domova. Manžel však před 4 lety potkal na rybách svou novou lásku a Irenu i s dětmi opustil. Plavat se naučila až v 17 letech, dodnes si moc nevěří a bojí se do hloubky.

Pořad Češi na cestách uvidíte poprvé 10.1. 2015
a pak každou neděli v 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pořad Češi na cestách na TV Prima:

Pořad Češi na cestách na TV Prima
Pořad Češi na cestách na TV Prima
Pořad Češi na cestách na TV Prima
Pořad Češi na cestách na TV Prima
Pořad Češi na cestách na TV Prima
Pořad Češi na cestách na TV Prima
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !