Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pořad Hrajeme s Alim na Prima COOL

7. 02. 2015 | Televizní tipy
Stanice Prima COOL odvysílá v sobotu 7.2. 2015 první díl svého nového pořadu Hrajeme s Alim. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem. Na pomoc si vezme ty nejlepší YouTubery i zajímavé hosty. V prvních dílech se můžete těšit na Jakuba Koháka či Lejlu Abbasovou. Pořad se bude na obrazovce Prima COOL objevovat pravidelně každou sobotu po RE-playi a Applikacích.

Nový pořad Hrajeme s Alim na prima COOL:


Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika.

Pořad Hrajeme s Alim na Prima COOLObsazení pořadu vzniklo přirozeně. Cinknul jsem Martinovi, ten cinknul Stejkovi, pak se přidal Explo a řekl, že má takového nenápadného kamaráda Matůše, který by se do pořadu hodil. O měsíc později Matůš nenápadně vyhrál kategorii Objev roku v anketě o nejlepšího YouTubera. Verča zrovna napsala na Facebook příspěvek, ze kterého jsem málem spadl ze židle, čímž se vlastně obsadila sama,“ řekl autor projektu Tomáš Zvelebil.

Mezi stálé účinkující pořadu Hrajeme s Alim budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace.

Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. „Největší problém jsme měli s výběrem místa, kde se bude celá věc odehrávat. Původně to mělo být u mě doma, ale pak jsem si uvědomil, že bych musel každý týden uklízet, a tak jsme museli hledat nový prostor,“ řekl Tomáš Zvelebil.

Nový pořad Hrajeme s Alim již od 7.2. 2015 na Prima COOL


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !