Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poslední hříšný tanec pro Andreu Gabrišovou a Petra Novotného

26. 04. 2010 | Televizní tipy

Talentová show Televize Prima Robin Hood – Cesta ke slávě má za sebou první společné duety Robinů a Marian. Diváci si mohli vychutnat pět šťavnatých soutěžních hitů z muzikálů Hříšný tanec, Miss Saigon nebo Pomáda. Cesta ke slávě skončila pro „hříšný“ pár – mladinkou Andreu Gabrišovou a zkušeného Petra Novotného.

 

Pět dvojic Robinů a Marian předvedlo dnes večer na Primě hříšnou podívanou.  Show odstartovala lechtivá píseň dívek All that Jazz z muzikálu Chicago. Mariany nažhavily svými úspornými kostýmy nejen Robiny, ale také publikum v barrandovském ateliéru. Během přenosu zazněly známé hity z muzikálu Chicago – Come What May, Time of My Life z muzikálu Hříšný tanec nebo You're The One That I Want z Pomády. Vyvrcholení pořadu obstarali Robinové společným songem Let it go z muzikálu Dohana! Divákům předvedli striptýz v přímém přenosu a nebáli se odhalit i Robinovo spodní prádlo.


Tvůrci muzikálu zažili zatím nejtěžší rozhodování. Během pár minut museli rozhodnout o osudu Martiny Bártové, Andrey Gabrišové, Laca Hudce a Petra Novotného - ti totiž dostali od diváků nejméně hlasů. Producent Michal Kocourek rozhodl o vyřazení Andrey Gabrišové a Petra Novotného, kteří spolu zpívali píseň z legendárního Hříšného tance. K postupu do dalších kol jim nepomohla ani vydařená „zvedačka“.

 

Andrea se dostala do finálového rozstřelu potřetí a tentokrát naposledy. Petr Novotný narozdíl od ní už od tvůrčího týmu druhou šanci nedostal.

Andrea je i přes vyřazení optimistická: „Překvapilo mě hodnocení porotců, mysleli jsme, že nás víc zkritizují. Vztek kvůli vyřazení nemám, i když každému to musí být líto. Děkuji tvůrcům, že mě dvakrát posunuli dál. Vezmu si k srdci všechny připomínky a budu na sobě pracovat.“

 

„Není mi to líto, je to soutěž, co se dá dělat. Soutěž mi hlavně dávala, obohatila mě o zkušenosti. Vzala mi trochu nervů a času.“ dodal ke své účasti v show Petr Novotný.

 

A co o soutěžících říká skladatel Petr Soukup? „Možná jsem si myslel, že mohl postoupit Petr, nebyl jsem ještě rozhodnutý, ale zpětně s tím souhlasím. Dneska zpívali všichni dost dobře. Rozhodování bude čím dál tím těžší.“

Příští neděli své síly změří Robinové a Mariany ve skupinovém zpěvu. Nenechte si ujít show Robin Hood – Cesta ke slávě už v neděli 2. května ve 20.00 na Primě.
 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
MOC SE MI TO LÍBÍSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles