Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - Kdy se nám začaly dít tyhle věci?

31. 03. 2010 | Televizní tipy
Adam s Radkou se musí o umělé oplodnění pokusit znovu, a protože to není levná záležitost, požádají o úvěr. Karolíně začíná být Davidovo přátelství s Jitkou podezřelé. Co ale vlastně David k Jitce cítí? A co se stane, když se Karolína setká s fotografem Milanem, svou starou láskou? Jana s Robertem a s Adámkem spolu tráví stále více času a Petra to pěkně štve. 

Navíc flirt s Ilonou, který tak slibně začal, se nevyvíjí dobře. Radka se dozví krutou zprávu, chce zrušit zasnoubení a nabídnout Adamovi svobodu… Držte palce svým hrdinům, budou to potřebovat! Už ve středu 31. 3. ve 20.00 na Primě.

Radčiny obavy se potvrdily, neotěhotněla ani po umělém oplodnění, takže to s Adamem musejí zkusit znovu. Není to ale zadarmo, zažádali si proto o úvěr. Co kdyby se jejich syn jmenoval Úvěr a dcera Hypotéka? Zatím je Radce s Adamem ještě do smíchu – mají naději. To ale netuší, že výsledky předchozích testů a vyšetření přinesou Radce krutou zprávu. Přichází čas další zkoušky jejich vztahu a Adamovy zásadní volby.

David s Karolínou mají úplně jiné problémy. Jejich domácnost se přechodně rozmnožila ještě o malé králíčky. Ilona randí s Petrem a Davidovi není příjemná představa, že se s kamarádem budou potkávat také u snídaně… Karolína zvažuje, jestli by si znovu vybrala tenhle usedlý středostavovský životní styl. V rozhlase slyšela dávného přítele, fotografa, dobrodruha a cestovatele Milana Brodského. Měli spolu kdysi románek a angažovali se
v ekologických aktivitách. Jak dopadne jejich setkání po letech? David se s Jitkou schází dál a po své půvabné spolubojovnici za dětské hřiště stále víc touží. Zatím se ale drží na uzdě. Hřiště se jim podařilo zachránit, takže už nebude důvod se dál stýkat. Co aspoň společný oběd… Na tom přece nic není?

Petr s Janou si střeží své rodičovské role. Jana se bojí, aby se Adámek moc neupnul k jejímu milenci Robertovi. Nakonec rezignuje. Robert může spát v Janině posteli a dostane klíče od domu. Petr na Roberta žárlí, nechce, aby měl Adámek druhého tátu a novou rodinu. Ilona se ho snaží rozptýlit a dělá, co může. Baví se s ním o fotbale a určitě by to byla skvělá milenka. Co se to ale s Petrem děje? Není on nakonec na kluky? Stal se brankářem gay teamu a Adam mu snad ještě leze do zelí. To snad ne!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přešlapy - Kdy se nám začaly dít tyhle věci?:

Přešlapy - Kdy se nám začaly dít tyhle věci?
Přešlapy - Kdy se nám začaly dít tyhle věci?
Přešlapy - Kdy se nám začaly dít tyhle věci?
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík jjo sleduji jde to, jinak nikde nic není
Obrázek uživatelky
profil
super seriál
Obrázek uživatelky
profil
druhá série je super
Obrázek uživatelky
profil
Páči sa mi ordinácia je už na nič.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Lepší je OrdinaceSmajlík.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles