Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima jede opět za vámi! Startuje už tuto sobotu v Liberci

23. 04. 2016 | Televizní tipy
Již potřetí vyráží unikátní zpravodajský kamion Televize Prima za svými diváky napříč republikou. Obyvatelé deseti českých a moravských měst tak budou mít jedinečnou možnost nahlédnout pod pokličku zpravodajské kuchyně a potkat osobnosti známé z televizní obrazovky.

První zastávkou roadshow Prima jede… za vámi bude v sobotu 23. dubna Liberec, poslední pak 25. června Havířov. Kromě živého vysílání Zpráv FTV Prima čekají diváky zábavná odpoledne se soutěžemi i autogramiádami známých tváří.

Prima jede opět za vámi! Startuje už tuto sobotu v LiberciZpravodajská roadshow Televize Prima je v České republice absolutním unikátem. Technicky plně vybavený kamion je dokonale uzpůsobený na živé vysílání a je nepřehlédnutelnou dominantou v každém městě, které Prima navštíví. Předešlé dva ročníky roadshow zaznamenaly velký ohlas.

Je to pro nás nenahraditelný kontakt s našimi diváky. Zprávy připravujeme pro ně, reflektujeme to, co je zajímá, chceme vědět, s čím jim můžeme pomoci. Názor diváků z Liberce, Kolína, Turnova, Havířova i dalších měst je pro nás důležitý. S kamionem jsme na každém místě celý den a lidí, kteří za námi v průběhu roadshow přijdou, jsou tisíce. Spolehlivě tak zjistíme i to, co si o nás myslí. Takovou přímou zpětnou vazbu nenahradí žádný divácký průzkum,“ říká Jitka Obzinová, ředitelka zpravodajství FTV Prima, a dodává:

Naplánovat, připravit a zrealizovat naše mobilní zpravodajství je organizačně a logisticky skutečně náročné. Je potřeba nasazení celé redakce, de facto dvou týmů připravených vysílat z mobilního kamionu, případně při nenadálých komplikacích z pražského studia. Mé poděkování tak patří všem kolegům za to, s jakou chutí a energií tuto akci připravují.“  

Prvním městem letošní roadshow Prima jede… za vámi je Liberec. Doprovodný program se soutěžemi o zajímavé ceny začne už v 15 hodin a chybět nebudou ani hudební vystoupení Janka Ledeckého s kapelou i skupin Maxim Turbulenc a Slza.

V 18.55 pak už diváci poznají zákulisí zpravodajství při živém vysílání Zpráv FTV Prima, které budou moderovat Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel. „Moc se s Tomášem těšíme na setkání s diváky, které si za kamerou ve studiu jen představujeme. Na náměstích vždy vládne skvělá atmosféra,“ těší se moderátorka Zpráv FTV Prima Terezie Kašparovská.

Ve zpravodajské hodině je pak v Krimi zprávách vystřídá Roman Pech, Diváckými zprávami provede Lucie Šilhánová a novinky ze světa showbusinessu v TOP STARu představí Daniela Šinkorová. Po živém vysílání se diváci mohou těšit na autogramiádu všech přítomných tváří televize Prima.

Prima jede… za vámi 2016


Liberec    23. 4. 2016    Nám. Dr. Edvarda Beneše
Praha    1. 5. 2016    Výstaviště Holešovice Praha
Turnov    7. 5. 2016    nám. Českého ráje
Jihlava    14. 5. 2016    Masarykovo náměstí
Žatec    21. 5. 2016    nám. Svobody
Kolín    28. 5. 2016    Karlovo nám.
Hradec Králové    4. 6. 2016    Velké nám.
Olomouc    11. 6. 2016    Horní nám.
Znojmo    18. 6. 2016    Horní nám.
Havířov    25. 6. 2016    nám. Republiky

Prima jede opět za vámi! Startuje už tuto sobotu 23.4. 2016 v Liberci

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prima jede opět za vámi! Startuje už tuto sobotu v Liberci:

Prima jede opět za vámi! Startuje už tuto sobotu v Liberci
Prima jede opět za vámi! Startuje už tuto sobotu v Liberci
Prima jede opět za vámi! Startuje už tuto sobotu v Liberci
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !