Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Princeznovský pokoj a ložnice pro rodiče

13. 03. 2010 | Televizní tipy
Populární pořad o designu a bydlení vstupuje již do sedmé série, ve které představí hned několik novinek.

Jako první zavítá tým profesionálních designérů Anny Lacové a Jana Ranného k rodině Barteckých. Ta si neví rady s přestavbou pokoje pro malé dcerky, ale ani s ložnicí. Jaké překvapení je čeká hned na začátku?


Proměna se tentokrát proběhne v ložnici a přilehlém pokojíčku. Obě místnosti již dlouho nevyhovují požadavkům na kvalitní a funkční bydlení, a tak je nejvyšší čas dát jim úplně nový kabát.

Hlavní problém u Barteckých nastal, když se přestěhovali z malého bytu do většího. Původní nábytek je totiž dimenzován na podstatně menší prostor. Jaké efektivní zužitkování starých kousků designéři vymyslí?

Manželé Bartečtí i jejich dcerky už své představy mají. Hlavním požadavkem je dostatek úložného prostoru, a to jak v ložnici, tak v dětském pokojíčku, v němž se válí hromada hraček. Nechají designéři obyvatele bytu ovlivňovat proměnu, nebo je pošlou na dovolenou?

Designéři tentokrát nakouknou také do jiných místností a pomocí 3D modelace ukážou, jak by se daly v budoucnu vylepšit i tyto prostory. Se svými virtuálními nápady se pochlubí nejen divákům, ale i návštěvníkům webových stránek pořadu Jak se staví sen!

Diváci se mohou těšit na první díl nové série s  řadou novinek již v pondělí 15. března od 21.20 na Primě!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !