Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Princip slasti 6. díl

18. 11. 2019 | Televizní tipy
Premiéra mezinárodního výpravného seriálu. Vraždy mladých žen v Oděse, Varšavě a Praze svedou dohromady trojici kriminalistů ze tří zemí. Hon na sériového vraha se mění v důmyslnou hru pachatele s policií. Hrají: K. Roden, M. Buczkowska, S. Strelnikov, K. Hádek, M. Baka, A. Geislerová, M. Taclík a další. Scénář M. Maciejewski. Kamera: P. Dyllus, M. Žiaran a A. Lisetskiy. Režie D. Jabłoński (Premiéra)

Během pokusu o zatčení umírá klíčový svědek v případu vražd mladých žen, Zdeněk Vrabec. Zanedlouho poté je policejní hlídkou před pražským domem, který patří firmě Milany Sovy, zachycen bývalý státní zástupce Kohout. Do centra pozornosti Serhije se v Oděse dostává Kiryl Matvějenko, Princip slastipodezřelý z jeho únosu. Ve Varšavě policisté zjišťují, že osud Boženy Kaczmarek je dost podobný s kariérou Věry Vítové.

I proto se rozhodnou blíže prověřit polského producenta nízkorozpočtových hororových filmů Gianniho, s nímž měly obě ženy před svým zavražděním kontakt. Kohout v Praze žádá Danielu, partnerku Viktora, který ji po svém povýšení doporučil na své dřívější místo, o informace v případu vyšetřování vraždy Milana Sovy.

V noci se však u vily, kterou stále monitoruje policejní hlídka, objeví další podezřelí návštěvníci.


Seriál Princip slasti 6. díl můžete sledovat 18. 11. 2019 od 20,10 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Princip slasti 6. díl:

Princip slasti 6. díl
Princip slasti 6. díl
Princip slasti 6. díl
Princip slasti 6. díl
Princip slasti 6. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !