Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Princip slasti 9. díl

9. 12. 2019 | Televizní tipy
Premiéra mezinárodního výpravného seriálu. Vraždy mladých žen v Oděse, Varšavě a Praze svedou dohromady trojici kriminalistů ze tří zemí. Hon na sériového vraha se mění v důmyslnou hru pachatele s policií.

V seriálu Princip slasti 9. díl hrají: K. Roden, M. Buczkowska, S. Strelnikov, K. Hádek, M. Baka, A. Geislerová, M. Taclík a další. Scénář M. Maciejewski. Kamera: P. Dyllus, M. Žiaran a A. Lisetskiy. Režie D. Jabłoński (Premiéra)

Zachráněná Lída Beyerová vypoví Marii, že filmový producent Gianni a jeho vlivní známí provozovali v Praze exkluzivní klub pro muže, který vlastnil Milan Sova. Mezi jeho klienty patřili i bývalý ministr spravedlnosti Jiří Matoušek, státní zástupce Kohout nebo vlivný ukrajinský podnikatel Kiryl Matvějenko. Polští kriminalisté najdou tělo Beaty Wieczorek, pohřešované milenky Witolda Bronisze.

Princip slastiKrátce poté ale Mariin kolega Marek ze seriálu Princip slasti 9. díl spadne do pasti nastražené policejní inspekcí a je zatčen kvůli obchodu s drogami. Serhij, který se snaží rozluštit záhadu propojení vražd mladých dívek, navštěvuje znovu svého otce Stepana, bývalého detektiva, a konzultuje s ním dosavadní pátrání.

Stepan je přesvědčen, že všechny vraždy má na svědomí jeden člověk, a řekne Serhijovi o velmi podobném starším případu z Německa.



Seriál Princip slasti 9. díl můžete sledovat 9. 12. 2019 od 20,10 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Princip slasti 9. díl:

Princip slasti 9. díl
Princip slasti 9. díl
Princip slasti 9. díl
Princip slasti 9. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !