Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prolhané krásky od 27.10. 2012 na Prima love

27. 10. 2012 | Televizní tipy
Když nečekaně zmizela Alison DiLaurentisová, její čtyři kamarádky si myslely, že jsou všechna jejich tajemství navždy v bezpečí. Jenže teď jim kdosi pod přezdívkou „A“ začne vyhrožovat a pravda může každou chvíli vyjít najevo. Jak na situaci zareagují hrdinky seriálu Prolhané krásky?

O seriálu Prolhané krásky:

Seriál Prolhané krásky, který můžete sledovat od 27.10. 2012 na Prima Love je inspirovaný úspěšnou románovou řadou spisovatelky Sary Sheperdové. Odehrává se ve fiktivním městečku Rosewood v Pensylvánii a nabídne pohled do života čtyř dívek – Spencer, Hanny, Arii a Emily. Nečekaně ztratily kamarádku Alison, která zmizela neznámo kam.

Prolhané krásky od 27.10. 2012 na Prima loveO rok později začnou dívky dostávat zprávy od tajemné postavy, ukrývající se pod přezdívkou „A“. Na každou z nich ví nějakou špínu a vyhrožuje, že prozradí jejich nejčernější tajemství. Dívky dají hlavy dohromady... Nejdříve mají podezření, že je za vším Alison.

Jenže když se najde její mrtvé tělo a zprávy docházejí nadále, děvčata si uvědomí, že někdo cizí zná všechna jejich tajemství. A to včetně těch dávno pohřbených, o kterých věděla jen Alison. Najednou se život na malebném předměstí nezdá tak dokonalý. Tajemství, lži a zrada číhají na každém kroku. Lidí, kteří měli motiv Alison zavraždit, je totiž přehršel.

Postavy a herci seriálu Prolhané krásky:

Spencer Hastingsová (Troian Bellisariová)

Extrémní perfekcionistka Spencer se neustále bojí, že nesplní očekávání svých bohatých rodičů. Hraje pozemní hokej a tenis a touží pronést závěrečnou řeč při maturitě. Jediná se nebála postavit Alison a možná byla mezi posledními, kteří ji viděli naživu. Přitahuje ji snoubenec její sestry Melissy.

Troian Bellisariová
Dcera slavného televizního producenta Donalda Bellisaria debutovala na filmovém plátně už ve třech letech ve snímku Poslední pomazání. Objevovala se v dětských rolích v seriálech, jako byly Quantum Leap, Tequilla a Bonetti, JAG nebo Námořní vyšetřovací služba, které otec produkoval. Po boku sester Olsenových si v roce 1998 zahrála ve filmu Táta z billboardu. Pak už si vybírala spíše nezávislé snímky. Momentálně chodí s hercem Patrickem J. Adamsem ze seriálu Kravaťáci.

Emily FIeldsová (Shay Mitchellová)
Emily závodně plave a před zmizením Alison byla její nejbližší přítelkyně. Dokonce do ní byla zamilovaná. Tajemný „A“ ji před celou školou odhalí jako lesbičku. V první sérii začne tajně chodit s Mayou, která žije v bývalém domě Alison.

Shay Mitchellová
Shay se narodila v Torontu filipínské matce, otec pochází napůl z Irska a napůl ze Skotska. V pěti začala závodně tancovat, a když se rodina přestěhovala do Vancouveru, vybrala si ji už v deseti modelingová agentura. Díky modelingu procestovala jako teenagerka svět a po návratu vystudovala v Torontu herectví. Objevila se v seriálech Degrassi: The Next Generation a Policejní bažanti.

Hanna Marinová (Ashley Bensonová)
Hanna přebrala po Alison pozici nejpopulárnější dívky střední školy a často se chová jako primadona. Dříve bývala bulimička z rozvedené rodiny, ze které si Alison utahovala kvůli nadváze. Na začátku chodí se Seanem, pro kterého už měla dlouho slabost.

Ashley Bensonová
Ashley začala závodně tancovat balet, jazz a hip-hop už ve čtyřech letech. Ráda zpívá a vystupovala s různými sbory a v muzikálech. Od dětství se také věnovala modelingu a v roce 1999 se dala na hereckou kariéru. Tři roky hrála v soap opeře Tak jde čas, objevila se i v Lovcích duchů a Eastwicku a ve filmech o roztleskávačkách Bravo girls: Hurá do toho!

Aria Montgomeryová (Lucy Hale)
Do Rosewoodu se Aria vrací po roční absenci, kdy s rodinou pobývala na Prolhané krásky od 27.10. 2012 na Prima loveIslandu. V baru se seznámí s Ezrou Fitzem, kterého zaujme její touha stát se spisovatelkou, a večer skončí polibkem. Jenže když přijde první den do školy, zjistí, že je Ezra její učitel angličtiny. Rozhodnou se ve vztahu pokračovat, ale musí ho tajit.

Lucy Hale
Americká herečka a zpěvačka Lucy Hale pochází z Tennessee a poprvé se v televizi objevila v talentové reality show American Juniors, kde se dostala mezi finalisty, kteří utvořili vokální kvintet. Zahrála si v seriálech Jak jsem poznal vaši matku, Kouzelníci z Waverly a v Bionic Woman, ve kterém představovala Beccu, sestru hlavní hrdinky. Objevila se i ve filmu Vřískot 4. Její hlavní láskou je však hudba. Momentálně pracuje na sólovém albu, které by mělo vyjít v roce 2013.

Alison DeLaurentisová (Sasha Pietersová)
Než Alison zmizela, byla nejpopulárnější dívka na škole a vůdkyně kamarádek, kterým vládla železnou rukou. Znala všechna jejich tajemství a náležitě toho využívala. O těch, co je neměla zrovna v lásce, šířila pomluvy. Byla mistryní manipulace a na každého v Rosewoodu našla nějakou špínu. Její tělo se našlo v prvním díle zakopané za rodinným domem a celý seriál se točí kolem otázky, kdo ji zavraždil.

Sasha Pietersová
Narodila se v Jižní Africe tanečním partnerům, kteří s ní cestovali po celém světě. Milovala pódia a v šesti letech se objevila v seriálu Family Affair. Zahrála si v různých reklamách a dostala epizodní role v Hvězdné bráně, Dr. Housovi a Hrdinech. Ze všech hereček v Prolhaných kráskách je nejmladší, při natáčení první epizody jí bylo čtrnáct.

Zajímavosti ze seriálu Prolhané krásky:

Ve znělce hraje písnička Secret od skupiny The Pierces. Navrhla ji Ashley Bensonová, jedna z hlavních představitelek seriálu Prolhané krásky.

V People’s Choice Awards 2012 získal seriál Prolhané krásky ocenění za nejlepší drama na kabelové televizi.

Momentálně se v USA vysílá 3. série.

Pilotní díl seriálu Prolhané krásky se natáčel v kanadském  Vancouveru a zbytek ve stejných studiích v Los Angeles jako Gilmorova děvčata. 

Spisovatelka Sara Sheperdová vydala zatím jedenáct románů, které seriál Prolhané krásky inspirovaly.
 
Prolhané krásky uvidíte v sobotu 27.10. 2012
od 12.35 hod na Prima love

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prolhané krásky od 27.10. 2012 na Prima love:

Prolhané krásky od 27.10. 2012 na Prima love
Prolhané krásky od 27.10. 2012 na Prima love
Prolhané krásky od 27.10. 2012 na Prima love
Prolhané krásky od 27.10. 2012 na Prima love
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !