Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno - 30.9.2019 – Václav

30. 09. 2019 | Televizní tipy
První poprázdninové středočeské Prostřeno! svede na pět dnů dohromady tři ženy a dva muže, kteří týden zahájí. Místy to vypadá jako tři dračice kontra decentní glosátor Václav a nesmělý nemluva Pavel. Právnička Sandra, které patří poměrně konfrontační finále, má první i poslední slovo, je suverénní a hosty lustruje, aby řeč nestála, protože kdyby to bylo na Pavlovi, tak to bude skoro němé Prostřeno! Nakonec ale v pátek o vaření až tak nepůjde, nemalou roli sehraje i závist a taktika, jak už to tak občas bývá, když někdo vyčnívá z davu.

Středočeská meníčka kombinují polévkové krémy a vývary, stereotypně opakují šťouchané brambory, spíš průměrné kuchařské výkony vylepšují vydařené sladké tečky. Úkol týdne je stručný – taštičky. Zatím ještě tápající hostitelé se domnívali, že zadání zní listové těsto, ale Romana, která ve čtvrtek úkol pojala velmi svérázně a vtipně a pobavila ty, co už mají odvařeno a vědí, zmátla Sandru, na kterou rulička v pátek teprve čeká. Podíváme se do bytů i jednoho zajímavého a pěkného domu se zahradou, kde se ve skleníku odehraje poslední zábava. Kdo a proč ji bude bojkotovat? A kdo se už nechce určitě potkat? A proč Petra skoro nic nejí? Sledujte další premiérové Prostřeno! a hlasujte. Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen vás favorit, ale také vy!

Prostřeno – pondělí 30.9. 2019 – Václav Paur (29)


Prostřeno - 30.9.2019 – VáclavJako první se k plotně postaví mladý muž Václav. Ten pracuje u poskytovatele internetu v oddělení péče o zákazníky. Mezi jeho koníčky patří hudba, DJing a skládání muziky. A taky ho baví vaření.

Václav se oklepává z životního zklamání a baví se svými koníčky, kam krom hudby patří i vaření Operátor zákaznického centra Vašek sdílí své moderní, ale skromné bydlení ve Slaném se spolubydlícím v domě, jehož zahrada není v dobrém stavu. Václav momentálně neprožívá nejšťastnější období, je po rozchodu s partnerkou, účast v pořadu bere jako rozptýlení. První hostitel návštěvu přivítá na zápraží a na přípitek podává domácí vaječňák. Vařit začal spíš z praktických důvodů, aby ušetřil a rozšířil si jídelníček. Pak ho to ale chytlo a hostům nabídne celkem zajímavé menu. Přípravě chodů, kde mu soupeři v kuchyni dýchají na záda a koukají pod ruce, věnuje péči. Hostitel se nevykašle ani na úkol týdne, takže se během přípravy večeře trochu ztrácí, ale naštěstí jen trochu… Pondělní menu je celkem vydatné, bude hostům také chutnat? Na předkrm jsou „pečená rajčata plněná kuskusem, bylinkami a sýrem pecorino“. Bohužel se musí obejít bez italské přísady, protože ovčí sýr prý hostitel nesehnal. Až na poslední chvíli si vzpomene, že do jídla patří ještě kurkuma a šafrán. Bez bylinek určitě nebude „bylinkové kuře s česnekovými mačkanými bramborami a omáčkou z červeného vína“, Vašek umíchá bylinkové máslo a napěchuje ho pod kůži kuřecích stehen. Zapékací mísu ještě obloží lahůdkovými cibulkami, a nakonec stehna dopeče rovnou na roštu tak, aby byla pěkně křupavá, ale zároveň zůstala šťavnatá. Kulajda se sušenými houbami je pro někoho málo bílá a zastřená vejce hostitele trochu potrápí. Ale výsledek je chutný… Nebude hostům vadit, že si budou muset dezert dodělat sami? Kdo si zahází se svou palačinkou? To je totiž součást zábavy…Během večera se dozvíme, že Petra nepozře rajčata, nejí houby ani borůvky. Prostě není a nebude to peříčko, stejně jako rozmluvit zamlklého Pavla.

Charakter: Považuje se za flegmatika, ale v některých věcech je velký puntičkář, a když se mu nedaří, umí i vybouchnout.
Zájmy: Mezi jeho koníčky patří hudba, DJ-ing a skládání muziky. Rád plave a hodně ho baví vaření.
Vztah k vaření: Vaření doslova miluje. Rád ochutnává a zkouší nové chutě a rozmazluje své okolí dobrým jídlem. Pokrmy připravuje z čerstvých surovin a vždy se rozhodne až při nákupu, co bude vařit.
Chutě: Má rád čerstvé a kvalitní suroviny, mezi jeho oblíbená jídla patří špenátové nebo boloňské lasagne.
Nesnáší: Má rád vše, ale pokud mu někdo namaže tavený sýr s eidamem na listové těsto a bude tomu říkat šnek, tak bude mít výhrady. Při stolování mu vadí pomlouvání lidí, kteří u jídla zrovna nesedí.
Motto: Nezatěžovat se maličkostmi a nedělat z malých chyb velblouda. Pokud je něco správné, tak se toho držet a nebrat ohledy na ostatní.
Očekávání: Těší se na nové zkušenosti a rád pozná nové lidi a jejich bydlení.
Historka z vaření: Jednou dělal své přítelkyni „ztracená vejce“. Když dali vejce vařit, vzniklo jedno vejce…. Vejce byla doslova ztracená a hodně se u toho nasmáli.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Václav

v pondělí 30.9. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno - 30.9.2019 – Václav:

Prostřeno - 30.9.2019 – Václav
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle