Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno! Večírek upřímných v Praze

12. 12. 2010 | Televizní tipy

Čtyři ženy a jeden pozoruhodný mladý muž prostřou své stoly v hlavním městě a okolí. Daniel má panamské předky a je kořením týdne, i když moc nemluví. V tom zase vyniká jeho spojenkyně Gábi.

Ozvou se staré bolesti: Na stole chybí voda a solnička, u Markéty hosté dokonce nedostanou příbor. Poslední večírek se zvrhne v upřímnou bilanci týdne. Ženy podlehnou potřebě vyříkat si, která z nich je největší taktik. Nakonec ale přece jen někdo vyhraje 25 000 korun. Kdo to bude, uvidíte v 18.00 na Primě v pořadu Prostřeno!

 

Pondělí: účetní Vladimíra (47)

Vlaďčin manžel je Srb. Doma vaří jugoslávskou kuchyni a nabídne ji také svým zatím neznámým hostům. Večeře celá stylová nebude, ukončí ji „koláč mamči Jarči“. Přesto urnebes salát, čorba s kuřecím masem a podvarak budou pro soupeře velkou neznámou.

Úterý: bývalá účetní Eva (49)

Eva vsadí na osvědčený předkrm a kvalitní rybu. Šunkové rolky s křenem ale nevyjdou podle hostitelčiných představ. Jak se propeče její vysoký losos? A proč si Eva neschovala trochu pravé šlehačky i na Míša řezy?

Středa: experimentátor Daniel (24)

Student designu pozve soupeřky do minimalistického, ale rozlehlého bytu. „Holkám z kanceláře“ leží jeho obydlí pěkně v žaludku. Také dlouhé čekání na Dana je unavuje. Panamské a vietnamské speciality a molekulární dezert ocení hlavně Gábina, které se v punkové kuchyni líbí a moc jí tam chutná.

Čtvrtek: modelka Gábina (20)

Prý moc mluví a moc poučuje. Jaký bude její biftek? Nezapomene se zeptat, jak ho kdo chce propečený? Půvabná studentka své soupeřky poněkud provokuje, na svůj „předpředkrm“ totiž nakoupila již hotové pomazánky.

Pátek: asistentka ředitele Markéta (33)

Teprve nedávno se s rodinou nastěhovala do zadaptovaného domečku v Čelákovicích. Markéta kritizovala Danův strohý byt, ten její ale také zeje prázdnotou. Přijde hostům k chuti králík? Gábinka chová vlastního… A neschytá to pro změnu Markéta za koupené listové


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobre nazvané...a aj to platí?
Obrázek uživatelky
profil
dnes na to koukala Smajlíka zajma mě čim to skončiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
dneska jsem to nějak nestihlaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles