Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reality show Paničky z Orange County na Prima love

28. 01. 2013 | Televizní tipy
Jak si žijí fiktivní Zoufalé manželky, jsme mohli sledovat v povedeném televizním seriálu. Jaké jsou ale osudy opravdových manželek v jedné z nejluxusnějších amerických komunit? Pět nóbl paniček nás nechá nahlédnout do zákulisí svých životů v nové reality show Paničky z Orange County, kterou uvede Prima love.

O reality show Paničky z Orange County
kterou uvede Prima Love:


Hit, který odstartoval řadu obdobných reality show, nabízí detailní pohled do životů extravagantních boháčů. Paničky z Orange County, které uvede Prima Love, sledují osudy pěti privilegovaných žen, které žijí okázalým životem v malebné uzavřené komunitě v jižní Kalifornii. Průměrný dům zde stojí 1,6 milionů dolarů a mezi obyvateli najdete ředitele velkých firem i bývalé profesionální sportovce. Kimberly, Jeana, Vicky, Lauri a Jo jsou zvyklé na luxus a udělají cokoli, aby si svůj životní styl udržely.

Reality show Paničky z Orange County na Prima loveVšechny mají zajímavé osudy a dovolily natáčecímu štábu, aby sledoval každý jejich krok. Uvidíme jejich rodiny, přátele, domovy a vezmou nás s sebou i na exkluzivní večírky, kam se nosí diamantové šperky, nebo na aplikace botoxu. Všechny si užívají pohodlné existence, zároveň ale reprezentují typ moderních manželek, které kombinují náročnou profesi s plnohodnotným rodinným životem.

Jsou přitažlivé, sofistikované, drží krok s nejnovějšími trendy i s životem v jedné z nejstylovějších komunit v Americe. I ony však prožívají každodenní dramata a ani za branami ráje není vždycky život peříčko. Co se skrývá pod povrchem „dokonalé komunity“?

V reality show Paničky z Orange County účinkují:


Kimberly Bryantové je něco přes čtyřicet a má dvě děti s vlivným manželem Scottem. Díky svému plastickému chirurgovi a choťovým penězům je Kimberly klasická trofejní manželka. Zároveň je ale neuvěřitelně výmluvná a pracovitá.

Jenna Keoughová
, bývalá playmate z Playboye a herečka, se provdala za baseballovou hvězdu Matta Keougha. V komunitě žije už devatenáct let a vychovává tři teenagery. Jejím koníčkem je prodej nemovitostí a zná všechny místní drby.

Vicky Gunvalsonová, pojišťovací makléřka pro bohaté, se vypracovala sama. Zarytá křesťanka je podruhé vdaná a má dvě děti v pubertě. Už je nervózní, že brzy odjedou na studia a zůstane v prázdném domově.

Lauri Waringová pracuje pro Vicky Gunvalsonovou. Nedávno se rozvedla a vychovává tři děti. (Jedno bylo zrovna propuštěné z polepšovny.) Musela slevit z luxusu, na který byla zvyklá, a má problém znovu získat své postavení v komunitě.

Jo De La Rosová je v komunitě nováček, nedávno se zasnoubila se Sladem Smileym, jedním z místních rozvedených otců. Sebevědomá a přitažlivá Jo hledá v podivném novém světě své místo.

Reality show Paničky z Orange County uvidíte na Prima Love
od 28.1. 2013 vždy v 18.55


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Reality show Paničky z Orange County na Prima love:

Reality show Paničky z Orange County na Prima love
Reality show Paničky z Orange County na Prima love
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !