Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Kluci a holky se spojili do kvartetů

30. 04. 2010 | Televizní tipy

Neděle ve znamení Boy Bandu a Girl Bandu

 

Finalisté castingové show Robin Hood – cesta ke slávě zpívali v minulém kole duety, zbylých osm chystá na neděli pro diváky další novinku. Představí se ve čtveřicích. Pokud chcete slyšet a vidět, jako to šlape Boy Bandu a Girl Bandu, dívejte se v neděli 2. května ve 20.00 na Primu.

 

Tvůrci ukládají finalistům stále těžší a těžší úkoly. Náročné byly už duety a synchronizovat zpěv ve čtveřici je zase o něco složitější. Navíc osmička zbylých finalistů bude poprvé zpívat tři písničky – kromě úvodní společné ještě další dvě. Jednu pomalou, druhou rychlou. Takže se mají co učit.

 

Na úvod rozezní a roztančí barrandovský ateliér známá Parta správná z muzikálu Pomáda. „To bude asi nejnáročnější část, protože choreografie není úplně jednoduchá. Navíc písnička je dost rychlá a na jevišti je nás fakt hodně. Tak doufám, že si tam nebudeme překážet a nepopadáme jako kuželky. Musíme to číslo ukočírovat  tak, abychom drželi pohromadě a nesnažili se upoutat pozornost diváků každý zvlášť,“ řekl Honza Kříž. Jestli se jeho slova naplní a adepti na role Robina a Mariany se předvedou jako „správná parta“, o tom se přesvědčíte tuto neděli.

 

Tvůrčí tým zadal finalistům pro porovnání nejen pomalou a rychlou skladbu, ale zároveň také jednu hodně známou a druhou, kterou většina z nich nikdy neslyšela. „První, kterou jsme my kluci dostali, je Tragedy z muzikálu Horečka sobotní noci. Možná jsem ji někdy slyšel, ale nevybavuju si ji, takže je pro mě neznámá. Naopak tu druhou – Everything I Do, I Do It For You –samozřejmě znám z filmu Robin Hood. Bryan Adams, který ji zpívá, v ní má moc pěkný chraplák. Ten já bohužel nemám, ale pokusím se s tím něco udělat,“ plánuje Viktor.

 

Míša Doubravová je na tom podobně. První přidělenou skladbu Oh My God You Guys z muzikálu Pravá blondýnka, který vznikl podle divácky velmi úspěšného filmu, nikdy neslyšela. Druhou písničku – Can You Feel The Love Tonight  z muzikálu Lví král –, kterou napsal Elton John, zná naopak moc dobře. „Můj přítel tuhle písničku často zpívá, takže se na ni moc těším. A těším se i na to, jak budeme znít my všechny čtyři holky dohromady. Ale musíme pořádně zamakat,“ poznamenala Míša. David Weingärtner si jako hudebník moc dobře uvědomuje, jak náročné je sladit zpívající čtveřici. „Korepetitorka s námi bude mít křížek,“ smál se.

 

Radka Pavlovčinová a Laco Hudec se shodují, že nácvik tří písniček během jednoho týdne je opravdu náročný a zabere spoustu času. Zatím půjde asi o nejnáročnější kolo vůbec. „Písničky jsou těžké a textově docela obsáhlé, takže z toho máme s holkama docela strach. Potkáváme se a trénujeme každý den, abychom se dobře sezpívaly a sladily. Choreografie jsou v pohodě až na společnou píseň s klukama, kterou je těžké udýchat, protože je hodně rychlá,“ míní Radka.

 

Podobné obavy má i Eliška Ochmanová. „Trochu se děsím, jak zvládneme choreografii na tuhle známou písničku, protože je opravdu svižná. A zároveň toho, jak se vypořádám s tím ,šuvap šuvaryvary‘.  Jsem němčinář a italštinář, cit pro jazyky sice mám, ale anglicky fakt neumím. Musím všechno naposlouchat  foneticky a v téhle písničce je spousta pořádných jazykolamů,“ strachuje se.

 

Její slova o náročnosti textů potvrzuje Martina Bártová. Přestože se texty učila v pondělí až do rána, na úterní zkoušce prý zpívala pouze jakousi „svahilštinou". „Přidělené skladby nejsou jednoduché, navíc kromě společné písničky s choreografií nacvičujeme ještě další dvě. Ta svižnější píseň je opravdu náročná na sehrání. Je to pro nás bojový úkol, jelikož na to máme málo času. Normálně by se nacvičovaly třeba dva měsíce, my musíme dát písničkám nějakou snesitelnou podobu za sedm dnů. Budeme vystupovat jako tým, ale zároveň bychom měly být schopné nějakým způsobem zaujmout diváky, aby nás podpořili svými hlasy. Doufám, že to dobře dopadne.“

 

Jak dopadnou vystoupení Boy Bandu a Girl Bandu a kdo z kluků a holek bude muset soutěž opustit, uvidíte už tuto neděli 2. května ve 20 hodin na Primě v dalším přímém přenosu castingové show Robin Hood – cesta ke slávě.

 

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsou součástí role? Třeba to některá z vás ví, já totiž na telku koukám minimálně, o programech si čtu pouze zde a hned vím, že je zbytečné zapínat ten zapeklitý přístroj.
Obrázek uživatelky
profil
jaké to jsou odvážné kostýmy!
Jinak - na pořad nekoukám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles