Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Ohlédnutí za cestou ke slávě

29. 05. 2010 | Televizní tipy

Sledovali jste castingovou show Robin Hood – cesta ke slávě? Pokud si chcete připomenout její nejzajímavější momenty a dozvědět se něco víc o zákulisí celé soutěže, dívejte se tuto neděli opět na Primu.

 

Ve střihovém pořadu uvidíte, jak svou cestu za slávou nastoupilo čtrnáct vyvolených, jejichž výkony jste devět týdnů sledovali. Připomenete si, co v jednotlivých kolech zpívali, jak je hodnotila porota, kdy se jim ulevilo i kdy zadržovali slzy. Vzpomínáte si, při které písničce začal Ondřej Soukup řešit, že Radka Pavlovčinová zpívá altem? Kdy režisér Ján Ďurovčík pronesl, že David Weingärtner dělá v choreografii všechno špatně, ale přesto to dobře vypadá? Komu řekla textařka Gabriela Osvaldová, že je svůdná jako píďalka angreštová a koho producent Michal Kocourek nazval blbečkem?

 

Exkluzivně se dozvíte, co se soutěžícím honilo hlavou, když zpívali, i to, jak své výkony zpětně hodnotili. „Stála jsem na schodech, zpívala a hlavou mi běželo: Bože, to je katastrofa,“ prohlásila Radka po jednom z večerů. „Sestra mi řekla, že mám na čele napsáno, že dnes určitě vypadnu,“ svěřila se Martina Bártová po skladbě, která se jí moc nepovedla. „Duety jsem si neskutečně užila, Zpívat ve dvou byla zajímavá zkušenost. Navázat kontakt tak, aby to mezi námi jiskřilo,“ popisovala Míša Doubravová. „Těsně před začátkem jsem se nějak zasnil, kapela spustila a já nastoupil asi o dvě vteřiny později, než jsem měl,“ přiznal po jedné písničce David Weingärtner.

 

Střihový pořad připomene nejzajímavější momenty nejen z finálových přímých přenosů, ale i z  předcházejících castingů. Divákům nabídne také několik vystoupení méně úspěšných adeptů, kteří tvůrce velmi pobavili svým přesvědčením, že právě oni by se mohli stát Robinem či Marianou.

 

Ohlédnutí za castingovou show rovněž přinese dosud nezveřejněné záběry z nácviku choreografií a odhalí leccos z pracovního zázemí tvůrců. Textařka Gabriela Osvaldová  vysvětlí, že jsou chvíle, kdy vypadá, jako kdyby dostala epileptický záchvat. Michal Kocourek popíše, co všechno obnáší práce manažera divadla, a prozradí, jak se z herce stal producentem. Hudebník Ondřej Soukup přizná, že jsou okamžiky, kdy by na něj někdo mohl zavolal policii. A Ján Ďurovčík odtajní, s kým celých dvacet let spolupracuje a kdo má velký podíl na jeho úspěchu.

 

Pokud si chcete připomenout nejzajímavější chvíle soutěže Robin Hood – cesta ke slávě, nenechte si ujít střihový pořad v neděli večer 30. května ve 20 hodin na Primě

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !