Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - Velké finále pro Martinu Bártovou a Honzu Kříže

24. 05. 2010 | Televizní tipy

Už je to tady! Předposlední květnová neděle má své vítěze – nejen české hokejisty. Tento večer patřilo rozhodování mezi finalisty castingové show Robin Hood – Cesta ke slávě jen divákům, a tvůrci muzikálu nemohli do jejich hlasování nijak zasahovat. Diváci přiřkli vítězství a hlavní role v připravovaném muzikálu Robin Hood Martině Bártové a Janu Křížovi.

 

Nejdůležitější večer z celé série napínavých soubojů zahájilo svým vystoupením všech čtrnáct finalistů s písní z muzikálu High School Musical. Poté už přišli na scénu Mariany a Robinové, kteří si tentokrát mohli sami zvolit píseň a to z hitů, které již dříve v soutěži zpívali, a která se jim podle jejich mínění nejvíce povedla, nebo která pro ně byla nějakým způsobem důležitá.

 

Své budoucí kolegy přišli podpořit i zpěváci Václav Noid Bárta, Lucia Šoralová, Martin Pošta, Zdenek Podhůrský a další. Míša Doubravová písní Mama, I am Big Girl Now všem dokázala, že už je velká holka, Jan Kříž se nejvíce vžil do Zombie s písní Bless My Soul, Martině Bártové sedla píseň Hello Dolly ze stejnojmenného Muzikálu a David Weingärtner nedal dopustit na svoje Vlasy a píseň I Got My Life. Diváci svými hlasy dali jasně najevo svou volbu a na prkna divadla Kalich poslali Martinu Bártovou a Honzu Kříže.

„Já jsem čekal jestli si vybereš nějakou krasozpěvnou krasoárii a ty sis vybral oslizlého hnusáka. Velmi dobře jsi udělal a tuhle hnusárnu jsi zazpíval výborně“ komentoval Honzův výběr skladatel Ondřej Soukup.

„Já jsem velice ráda, že jste se objevila v tomhle pořadu, protože jsme si kdysi dávno říkali, co když se nikdo takový neobjeví a na konci tam budeme sedět a budeme mít prázdné ruce. Vy senzačně zpíváte a elegantně vypadáte. Pro mě jste soukromej objev.“ svěřila se ještě před vyhlášením výsledků Gabriela Osvaldová.

 

Velké finále mělo také svůj velký hit – v přímém přenosu poprvé zazněla píseň z muzikálu Robin Hood – Až se zblázním. Poprvé v podání všech čtyřech finalistů a posléze ji zazpívala skutečná Mariana a Robin. Text napsala Gabriela Osvaldová a hudbu na něj složil Ondřej Soukup.

 

Po skončení finále přímého diváci i účinkující zůstali v barrandovském ateliéru, aby podpořili český hokejový tým v boji o zlatou medaili na Mistrovství světa. Po vydařeném finále se mohli radovat nejen Martina a Honza, ale celá Česká republika. V Solidní nejistotě pak za podpory finalistů zazněla Česká hymna.

 

Nenechte si ujít ohlédnutí za Cestou ke slávě – příští neděli ve 20.00 na Primě.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vybrali dle mého úsudku dobře.Hlavně Honza je dobrý.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík oba moje tipy vyšly. Martina je super. poslala jsem jí i hlasy. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem ráda můj tip mi vyšel......jsou oba dobří, krásně zpívají a Martina není žádná spící panna, umí se projevit, koukala jsem na všechny díly.......bravo Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíknechápu jak mohli vybrat spící pannu,která ani není schopna odpovědět na jednoduchou otázku,šak oni zapláčou,až je tam začne všechny kritizovat SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles