Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robinové a Mariany poprvé spolu Půjdou kluci do naha?

23. 04. 2010 | Televizní tipy

Páté finálové kolo castingové show Robin Hood – Cesta ke slávě přináší novinku. Zbylých deset soutěžících zazpívá v přímém přenosu pět slavných muzikálových duetů. Soutěžící se také představí ve společných velkých pěveckých a tanečních číslech. Kluci ukážou divákům svá těla díky muzikálu Do naha! a dívky se svůdně rozvlní v rytmu slavného Chicaga.  Dívejte se už v neděli 25. dubna ve 20.00.

 

Tvůrci připravili adeptům na role Robina a Mariany náročný úkol. Rozdělili je do dvojic a každé přidělili jeden velký duet, který musí do neděle nazkoušet. A nechali na finalistech, jak písničku ztvární. Co si režisér Ján Ďurovčík myslí, že právě toto kolo prověří? „Prověří nejen to, jak finalisté zvládnou písničku zazpívat, ale hlavně jak dokážou spolupracovat. Nejen technicky – jak propojí své hlasy, jestli umí udržet druhý hlas, ale spolupracovat i lidsky a emotivně. Ty duety jsou takzvaně velké zpívání. Takže půjde i o to, jak na sebe dvojice bude reagovat, jestli se budou navzájem dívat do očí, jaké budou mít pro diváky charisma,“ vysvětlil režisér. Má mezi nimi nějakou oblíbenou melodii? „Všechny jsou mé oblíbené. Třeba Suddenly Seymour z hororového muzikálu Malý krámek hrůz je nádherná věc. A Come What May z Moulin Rouge jsem kdysi zpíval s Katarínou Hasprovou,“ nostalgicky zavzpomínal.

 

Jednu z výše jmenovaných skladeb dostali přidělenou Míša Doubravová s Davidem Weingärtnerem. Míša se trochu čertila, že ji nezná, ale za Davida byla ráda. „Myslím, že se k sobě hlasově moc dobře hodíme. Já nejraději zpívám skladby, které už trochu znám, ale můj starší brácha Ondra, který o muzikálech píše, takže se v nich dobře orientuje, říká, že je výborná, a já se tak konečně budu moct předvést v trochu jiné poloze,“ vysvětlovala Míša. „Domluvili jsme se, že budu jezdit za Míšou do školy a tam budeme v nějaké třídě trénovat. Tu písničku sice taky neznám, ale říkají, že je to pecka, tak uvidíme,“ říkal David. A uvidíte i vy, pokud se budete dívat v neděli na další přímý přenos.

 

Podle jakého klíče vlastně tvůrci finalisty spárovali a přidělili jim skladby? „Byly to trochu šachy, chtěli jsme, aby nikdo nebyl znevýhodněný. Taky jsme nechtěli, aby jedna dvojice měla oproti těm ostatním velmi těžký text. V první řadě jsme je ale  rozdělili tak, aby své party vůbec uzpívali. Přihlíželi jsme k tomu, jak zní dohromady jejich hlasy, jestli se takzvaně neperou. A jak spolu dvojice ladí taky výrazem a temperamentem. Bylo to trochu bádání, ale myslím, že jsme je podělili spravedlivě,“ řekla Gabriela Osvaldová.

 

České alter ego Johna Travolty se pomalu stává z Laca Hudce. Opět bude zpívat jeho skladbu, partnerkou mu bude Radka Pavlovčinová. „Laco je fajn, známe se už dlouhá léta. Tu písničku samozřejmě znám, je pro mě trochu ohraná, ale je v ní velký potenciál a je hodně pozitivní. Když ji teď znovu poslouchám a trénuju, snažím se vybavit si ten pocit, jaký jsem měla, když jsem ji slyšela poprvé a strašně se mi líbila,“ svěřovala se Radka. Laco doufal, že po rychlé skladbě z předminulého kola bude tentokrát zpívat něco pomalého a lyrického, a dostal znovu taneční kus; ale prý to vůbec nevadí. Vymyslí si k němu nějaké kroky? „Asi se to od nás očekává, proto nás dali dohromady s Radkou a vybrali nám tuhle skladbu,“ řekl Laco.

 

Když Viktor zjistil, že bude zpívat písničku z muzikálu Miss Saigon, v první chvíli ho napadlo jediné: To je strašně těžká věc. „Slyšel jsem ji zpívat Karla Gotta s Helenou Vondráčkovou, a já rozsah jako Karel Gott rozhodně nemám. Vždycky jsem si říkal, že něco takového bych nikdy nechtěl zpívat. A teď musím. Ale je to úkol a já se s ním poperu, budu makat, abych nezklamal Elišku, protože s ní jako s partnerkou jsem spokojený přímo bombasticky,“ smál se Viktor. „Mě mrzí, že se do kola duetů nedostal Ládík, strašně jsem si přála zazpívat si duet s ním. Ale to se nedá nic dělat, s Viktorem spolu taky dobře ladíme. Tenhle muzikál jsem neviděla a neznám ani tu písničku, takže budeme muset pořádně zabrat,“ plánovala Eliška Ochmanová.  

 

Martina Bártová má před vybranou milostnou skladbou, kterou ve filmu proslavili Nicole Kidmanová a Ewan McGregor, velký respekt, protože je rozsahově o něco vyšší. Ale Martina je hlavně spokojená, že se tentokrát – vyjma té společné pro všechny dívky – nemusí učit žádnou choreografii. „Je fajn, že si můžu zazpívat s Honzou Křížem, má krásný a školený hlas a je to pro mě profík. Jsem zvědavá, jak budou naše hlasy v tomhle lyrickém duetu znít,“ říkala Martina. „Já jsem spokojený s písničkou i s partnerkou. Tu árii samozřejmě znám a moc rád si ji zazpívám jak s Martinou, tak s Martinem Kumžákem a jeho lidmi z Pajky Pajk. Nechám se překvapit, jak se nám všem dohromady povede,“ zamyslel se Honza.

 

Petr Novotný tvrdil, že se mu tvůrci přesně trefili do noty jak s písničkou z muzikálu Hříšný tanec, tak s partnerkou – Andreou Gabrišovou. „Andrejka je tanečně moc šikovná a má krásný hlas, těším se na to. Jediný problém vidím v tom, že písnička je z filmu hodně známá a je známá i ta taneční scéna. Potřebuje choreografii, abychom tam nestáli jako solné sloupy, takže budeme muset vymyslet nějaké kroky,“ dumal Petr. Taneční kroky pro vystudovaného baleťáka nebudou problém, ale troufne si Petr s Andreou nacvičit zvedačku? „No... uvidíme,“ odpověděl. Andrea se tomu nebrání. „To, že je to známá písnička, má své výhody i nevýhody. Ale je moc pěkná a já jsem ráda, že si ji zazpívám právě s Petrem. Oba tancujeme, ladíme k sobě hlasem i výškou, mohlo by to být podařené kolo,“ řekla.

 

Co nakonec Petr s Andreou vymysleli, jak budou ladit hlasy Honzy a Martiny nebo co předvedou Laco s Radkou? Uvidíte už v neděli 25. dubna v dalším přímém přenosu soutěže Robin Hood – Cesta ke slávě.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nesleduji, nebaví mne to!!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se na to dívá? Já si tedy raději vezmu hezkou knížku, nebo skypuji s přítelem z Californie, je to 12-ti hodinový časový rozdíl, takže nám to vychází pouze o víkendech.
Obrázek uživatelky
profil
já jsem neviděla ani jeden díl, ale vůbec mě to ani trochu neláká
Obrázek uživatelky
profil
to není moje parketa
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice