Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rudyho má každý rád 1. díl – Narozeniny

31. 08. 2015 | Televizní tipy
Dáša si přeje oslavit narozeniny jen s Rudym a dětmi. Bez tchyně, tchána a švagra. I toto prosté přání se promění v neřešitelný problém. Nový televizní sitcom z rodinného prostředí.

Rudyho má každý rád je adaptací úspěšného amerického sitcomu z rodinného prostředí. Situace a střety, které běžný život přináší, jsou nám důvěrně známé. Podobně žijeme i my. Navíc způsob řešení situací a především humor a nadhled je nám blízký.

V české verzi žije Rudyho rodina v Praze a všechny reálie jsou české. Mladí manželé mají tři malé děti a milující rodiče, kteří jim s láskou pomáhají. Problém je v tom, že pořád. Bydlí totiž přes ulici. A tak mají manželé starosti nejen s dětmi ale i s nimi. Každá jejich návštěva je jako cvrnknutí do Rudyho má každý rád 1. díl – Narozeninynosu. Jednou za měsíc se to dá vydržet, ale když se to děje každou půlhodinu, je to k nesnesení. Jako by nestačilo být milující otec, ohleduplný manžel a vytížený sportovní redaktor splácející hypotéku na domek!

Jako by nestačilo být vzornou matkou tří dětí, malé Anežky a dvojčat nemluvňat Matěje a Jiříka, a ženou v domácnosti! Nestačí. Hranice jejich obydlí jsou neformální, nebo spíš vůbec neexistují a rodiče i podivínský bratr jsou u nich pořád. Velká milující rodina.

V 1. dílu sitcomu Rudyho má každý rád prochází Rudy velkou zkouškou, jak vyřešit narozeniny Dáši, která by si je přála alespoň jednou oslavit bez členů jeho rodiny. V klidu. Rudy to chápe, ale matka, otec i bratr se právě na její narozeniny tolik těší! Rudy jim vše jistě vysvětlí a oni pochopí. Nebo bude muset lhát? Řekne třeba, že jedou na výlet na Říp? A projde mu to?

V 1. dílu sitcomu Rudyho má každý rád hrají: S. Rašilov, J. Schneiderová, O. Navrátil, E. Holubová, D. Novotný a další. Scénář P. Rosenthal. Kamera K. Fairaisl. Režie P. Zahrádka

1. díl sitcomu Rudyho má každý rád můžete sledovat 31. 8. 2015 od 21 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Zuzana Páchová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rudyho má každý rád 1. díl – Narozeniny:

Rudyho má každý rád 1. díl – Narozeniny
Rudyho má každý rád 1. díl – Narozeniny
Rudyho má každý rád 1. díl – Narozeniny
Rudyho má každý rád 1. díl – Narozeniny
Rudyho má každý rád 1. díl – Narozeniny
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !