Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sabina Laurinová – něžná Ofélie

25. 04. 2010 | Televizní tipy
Moderátor Petr Vondráček byl tentokrát na hadače velmi přísný. Nejdřív přiznal, že navrhoval, aby měli kromě škrabošek na očích také kolíčky na nose, aby podle vůně neodhalili, jestli je VIP host muž nebo žena.  Vzápětí Petr Václavu Vydrovi neuznal otázku, zda je host herec.

Byla jím totiž herečka Sabina Laurinová, která celou dobu tutlala smích. Třeba ve chvíli, kdy Bob Klepl vzpomínal na pořad, který Sabina nedávno na Primě moderovala, a nazval jej Jak se staví žena.

 

Sabina Laurinová se díky pořadu Mladší o pár let po více než desetiletí vrátila na televizní obrazovky coby moderátorka. „Sice jsem zatím kvůli mladší dceři Maje nechtěla přijímat moc práce a některé nabídky jsem odmítla, ale tenhle formát se mi moc líbil,“ řekla.

Sabina vystudovala Pražskou konzervatoř a působila v Divadle ABC, kde si zahrála řadu rolí v komediích a muzikálech. Velké herecké příležitosti dostala v Divadle Kalich, v němž začínala jako Ofélie v muzikálu Hamlet, v Galileovi jsme ji viděli jako Miu, momentálně hraje Polly v Jacku Rozparovači.

 

Z filmů si ji diváci asi nejvíc pamatují jako protivnou princeznu Eufrozínu z pohádek Zdeňka Trošky Princezna ze mlejna I a II. Právě proto říkala, že se s Václavem Vydrou potkala v pekle. Hrál totiž čerta. Pohádek natočila Sabina hodně, ať to byl například Modrý pták, Tři dary lásky, Ošklivá princezna nebo nejnovější Šťastný smolař. Výraznou roli lehkomyslné Bobiny Havránkové dostala v seriálu Konec velkých prázdnin, zahrála si i v seriálech O ztracené lásce nebo Škola pro život, viděli jsme ji také ve filmech Jak se krotí krokodýli nebo Láska in memoriam.

 

V roce 2002 se Sabině narodila dcera Valentýnka, jejímž otcem je zpěvák Josef Vojtek. Vztah se po třech letech rozpadl, dnes žije herečka se stomatologem Karlem Kameníkem, s nímž má dceru Maju.

 

Hostem pořadu Hádej, kdo jsem! bude Sabina Laurinová v úterý 27. dubna ve 20.00 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Sabina Laurinová – něžná Ofélie:

Sabina Laurinová – něžná Ofélie
Sabina Laurinová – něžná Ofélie
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moc ji neusím, protože se chová jako princezna, na televizi se dívám málo, ale ten článek se snad nedá ani okomentovat.
Obrázek uživatelky
profil
MÁTE TO POPLETENÉSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
princezna Eufrozína byla v pohádce Z pekla štěstí, také sice od Zdeňka Trošky, ale v pohádce Princezna ze mlejna Sabina Laurinová nehrála. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles