Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sanitka 2 – 2.díl

13. 09. 2013 | Televizní tipy
Příteli chvátej SOS, ať jsem i zítra, čím jsem dnes... Premiéra volného pokračování kultovního seriálu. Ve druhém dílu seriálu Sanitka 2 hrají: Hrají: J. Dvořák, D. Havlová, J. Hanzlík, Z. Adamovská, M. Vašut, J. Bohdalová, J. Kolesárová a další.

Sanitka 2 přináší nové osudy, stejné poslání. Velký návrat legendárního seriálu podle scénáře Ivana Hubače, v režii Filipa Renče a s hvězdným hereckým obsazením!

Sbližování Jandery se synem Markem neprobíhá tak, jak by si otec představoval. Doktor Sanitka 2 – 2.dílKaderka nebere do svých pevných rukou jen záchranku, ale i svou vlastní rodinu, včetně svého bohémského bratra malíře Thea.

Ve druhém dílu seriálu Sanitka 2 vztah Marka Jandery s dispečerkou Mádrovou pokračuje a přestává být tajemstvím. Navíc je tu žárlivý manžel. Smrt hoteliéra Foldyny, otce doktorky Foldynové, nepříjemným způsobem zasáhne do života záchranné služby, to však má i své kladné stránky, ne nadarmo se říká, že neštěstí lidi sbližuje.

Ve druhém dílu seriálu Sanitka 2 Radostová, Kaderkova nadřízená z magistrátu, přijíždí řešit věčné stížnosti pana Matyáše na houkání sanitek. Na záchrance je to taková malá a směšná válka, kterou lze smést ze stolu – ale bývalý vztah Kaderky a Radostové jen tak zamést nelze. Průhled do konkrétní záchranářské akce divákovi umožní případ kuriózní nehody z vášně, při níž teče krev plným proudem a záchranáři hrají o vteřiny.

2. díl seriálu Sanitka 2 uvidíte 13.9. 2013 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sanitka 2 – 2.díl:

Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
Sanitka 2 – 2.díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !