Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sanitka 2 – 3. díl

20. 09. 2013 | Televizní tipy
Příteli chvátej SOS, ať jsem i zítra, čím jsem dnes... Premiéra volného pokračování kultovního seriálu Sanitka je tu s třetím dílem Sanitka 2. Nové osudy, stejné poslání. Velký návrat legendárního seriálu podle scénáře Ivana Hubače, v režii Filipa Renče a s hvězdným hereckým obsazením!

Ve 3. dílu seriálu Sanitka 2 uvidíte: Surové napadení bezdomovců pravicovými extremisty, i to je dnešní realita. Ještě větší problém však nastává v nemocnici, kde bezdomovce odmítnou přijmout. Dědictví po otci Foldynové překvapivě komplikuje vztah Jandery a jeho ženy. Krásná a záletná dispečerka Simona je i nadále středem mužského zájmu, se kterým se manžel i Sanitka 2 – 3. dílMarek Jandera musí vyrovnat. Doktorka Foldynová úspěšně léčí nemocný žlučník matky Kaderkové, ale výsledkem není jen dobrý zdravotní stav staré dámy, ale i cosi, co se rodí mezi jejím synem a půvabnou lékařkou. Zato dispečerka Áňa má problém, špatně ohodnotila situaci, určila nesprávnou indikaci zranění a malér byl na světě.

Ve 3. dílu seriálu Sanitka 2 přicházejí Vánoce a v rodině Kaderkových konečně dojde k setkání matky s oběma syny. Pokus ředitele Kaderky o stmelení rodiny však dopadne tak, jak takové pokusy obvykle končívají. A Vánoce přinesou záchranářům i zvláštní případ slepé dívky, která se rozhodne odejít ze světa.

Ve 3. dílu seriálu Sanitka 2 hrají: J. Dvořák, D. Havlová, J. Hanzlík, J. Budař, M. Vašut, J. Bohdalová, J. Schneiderová a další. Scénář I. Hubač. Kamera P. Hojda a D. Marvan. Režie F. Renč

3. díl seriálu Sanitka 2 uvidíte 20.9. 2013 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sanitka 2 – 3. díl:

Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
Sanitka 2 – 3. díl
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Celkem chápu že začátek prvního dílu nás měl seznámit se všemi aktéry a jejich vzájemným propojením, ale působilo to na mne poněkud zdlouhavě a kostrbatě.
Očekávaje náhled do zákulisí práce profesionálních záchranářů jsem trochu zklamaná. Zatím jsou v převaze "vztahy" s lehce předvídatelným vývojem. (I když možná...)
Dám seriálu ještě šanci Smajlík, ale o "růžovou zahradu" nestojím.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles