Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šéf na grilu – 27.7. 2014

27. 07. 2014 | Televizní tipy
Grilujete rádi? Chcete se dozvědět jak zásady zdravého grilování, tak nové chutné recepty? Pak si nenechte ujít reprízy pořadu Šéf na grilu s datem 27.7. 2014 se Zdeňkem Pohlreichem! Grilovací sezona je opět v plném proudu a Zdeněk vám ve svém pořadu Šéf na grilu s datem 20.7. 2014 odhalí tajemství správné přípravy, nakládání i samotného grilování těch nejlákavějších lahůdek, ať už masových, rybích, zeleninových, či takových kombinací, jaké by vás třeba ani nenapadly.

Šéf na grilu – 27.7. 2014:


Kromě toho se dozvíte i nejrůznější rady a triky, které vám grilování ulehčí. Pochoutky, které Zdeněk Pohlreich připravuje přímo před zraky diváků, si pak můžete sami vyzkoušet, podělí se s vámi i o své recepty. To vše samozřejmě se svým typickým humorem.

Šéf na grilu – 27.7. 2014A než se nám jídlo dogriluje, dozvíme se prostřednictvím Haliny Pawlowské coby redaktorky, která přijíždí „šéfa“ vyzpovídat, i spoustu zajímavých věcí z jeho života, o tom, jaký je vlastně Zdeněk člověk a spoustu dalších zajímavostí.

A co budeme grilovat dnes? Drůbeží maso všeho druhu. Drůbež – především kuřecí maso je u nás velmi oblíbené a i z něj se dají vykouzlit skvělé lahůdky. Zdeněk Pohlreich nám opět ukáže, jaké drůbeží maso se na gril hodí, jak je správně připravit a ochutit, aby nebylo ani vysušené, ani napůl syrové, a přidá několik zajímavých tipů a triků. Užijte si reprízu dalšího dílu pořadu Šéf na grilu s datem 27.7. 2014!


Nenechte si ujít 27.7. 2014 reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show
Šéf na grilu v 18:05 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šéf na grilu – 27.7. 2014:

Šéf na grilu – 27.7. 2014
Šéf na grilu – 27.7. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc