Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šéf si v Benešově připadal jako osamělý přespolní běžec

22. 03. 2010 | Televizní tipy
Mladá a sympatická Klára Zárubová provozuje už přes rok a půl svou kavárnu a restauraci Fantazie v Benešově. Jejím snem bylo vybudovat nekuřácký podnik, kam by mohly zajít na kus řeči i maminky s dětmi. Záměr potom rozšířila také o restauraci s poledním menu a stálým jídelním lístkem. Jde o neujasněný koncept a drahý špás, který dotuje její manžel. Tenhle fantastický sen ho už stál dva a půl milionu korun jen na počáteční investici a měsíčně jej dotuje asi sedmdesáti tisíci.

Restaurace má celkem moderní tvář, horší je to ale s nabídkou jídla a jeho kvalitou. Klára proto šéfovi klidně odpustí vulgarity, jen když jí pomůže. Co si o tomhle podniku myslí Zdeněk Pohlreich, který už vchází do dveří? Uvidíte v dalším vydání gastronomické show Ano, šéfe! v úterý 23. března v 21.20 na Primě.

Jakmile šéf otevře jídelní lístek, zjistí, že ve Fantazii se fantazii meze nekladou. Nabídce vévodí „voňavý špíz z roztažených stehýnek“, taky ho zaujme „grilovaný losos na hroudě restované zeleniny“ nebo „tříbarevný steak“. V bezmasých jídlech objeví smažený hermelín se šunkou. Třeba to bude fantastický, řekne si „postrach českých restaurací“ a odhodlaně si objedná těstoviny, plněnou tortillu a pstruha na másle. Když předvede „sýrový striptýz“, aby se k převařeným nudlím bez chuti vůbec dostal, má toho akorát dost. A to ještě neochutnal rozblemcanou tortillu a neosoleného pstruha. V kuchyni na něho čekají se strachem a trémou Marek a právě vyučený Tomáš. Jako provozní na ně dohlíží majitelčin tatínek, který není z branže. Původní profesí je kovoobráběč. Kuchaři jsou vyučení, ale nemají žádné zkušenosti.

Tady se odehrává gastronomický panictví. Zdeněk Pohlreich narazí na hradbu mlčení, což nesnáší. Marek s Tomášem jsou prý slušní, žádní podrazáci, bohužel jsou však také bez jiskry. „V takhle zdechlý kuchyni jsem ještě nebyl. Fakt. Zelí nedochucený, polívka nescezená. Já si připadám, jak kdyby se na mě netěšili. Dnes to bude s titulkama, němej film,“ varuje šéf, který to tak ovšem nemíní nechat. Do kuchyně přinese sádrovou kasičku v podobě prasete.

Nebude si ale hrát na pořad Hádej, kdo jsem! Pokud vás zajímá, co na stydlíny za sporákem vymyslel a zda jeho trik přiměl kuchaře k výkonu a řeči, nenechte si ujít další díl oblíbeného pořadu. Uvidíte, jak se dělá dobrý a jednoduchý houbový salát, i to, jak co nejrychleji zkazit kvalitní suroviny. Uslyšíte, co si o Fantazii myslí místní. Zlepší se kuchaři pod šéfovým vedením, nebo to v Benešově zavřou? Klára nic takového nemíní dopustit! Šéf týmu zatím glosuje: „Vy se tady držíte svorně okolo ramen a plnou parou míříte do průseru.“ Jak asi dopadne návrat? Dívejte se!

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šéf si v Benešově připadal jako osamělý přespolní běžec:

Šéf si v Benešově připadal jako osamělý přespolní běžec
Šéf si v Benešově připadal jako osamělý přespolní běžec
Šéf si v Benešově připadal jako osamělý přespolní běžec
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tento pořad mám moc ráda.Už se těším na další díl!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nenechám si ujítSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak na to se už těším Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles