Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Atentát od 12.10. 2015 na TV Nova

12. 10. 2015 | Televizní tipy
Už od pondělí 12.10. 2015 zařadí televize Nova do programového schématu nový, původní seriál Atentát. Výjimečný televizní projekt od tvůrců seriálu Expozitura vypráví příběh pokusu o atentát na prezidenta republiky. V průběhu jeho vyšetřování je postupně odkryta celá řada kriminálních kauz. Diváky čeká strhující, filmově natočená podívaná s hvězdným hereckým obsazením. V hlavních rolích se představí Robert Jašków, Hana Vagnerová, Jan Kraus, Marek Taclík, Anna Šišková, Jan Dolanský nebo Miroslav Táborský.

Televize Nova připravila pro diváky zbrusu nový osmnáctidílný kriminální seriál Atentát, který je volným pokračováním úspěšného projektu Expozitura. Vzrušující příběh odhalující kriminální kauzy a velká tajemství na pozadí životů prezidenta České republiky Václava Wolfa (Jan Kraus), jeho nejbližší ochránkyně Terezy Hodačové (Hana Vagnerová) a bývalého vyšetřovatele ÚOOZ Dana Chládka (Robert Jašków) uvidí diváci poprvé v pondělí 12. října ve 21:40. Nové díly pak budou následovat každé pondělí.

Seriál Atentát od 12.10. 2015 na TV NovaAtentát je po všech stránkách výjimečný projekt. Vypráví jedinečný příběh, divákům dává možnost nahlédnout do netradičních prostředí, celý je natočený filmovými postupy a především je skvěle obsazen. Nemůžeme se dočkat, až jej diváci uvidí. A pozor, seriál je velmi návykový,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.  
 
Atentát volně navazuje na příběh postav, které diváci znají ze seriálu Expozitura. Od té doby, co se Dan Chládek a Tereza Hodačová rozešli, stal se z Dana samotář. Snaží se upozornit na řadu podezřelých případů, které mají vztah k prezidentovi Václavu Wolfovi nebo lidem kolem něj. Nikdo ho však nebere vážně, ani Tereza, která získá místo v osobní ochrance prezidenta. Po pokusu o atentát na hlavu státu Tereza zjišťuje, že v něm Dan může mít prsty. Vydá se proto po jeho stopě a mapuje případy, které řešil v minulosti. Střípky těchto kriminálních kauz, vyprávěné zpětně, pak přinesou klíč k pochopení aktuálního dění a přinesou překvapivé rozuzlení.

Hlavní hrdiny seriálu Terezu Hodačovou (Hana Vagnerová) a Dana Chládka (Robert Jašków) doplní prezident republiky Václav Wolf (Jan Kraus), jeho žena Ester Wolfová (Anna Šišková), prezidentův poradce Jiří Forestek (Marek Taclík), majitel bezpečnostní agentury Stín Bronislav Miler (Jiří Dvořák), na základě prezidentské milosti propuštěný Ota Kofčín (Jan Dolanský) a Danova nová parťačka Eva Jánská (Andrea Opavská), se kterou vyšetřuje všechny případy vyprávěné v minulosti. Seriál představí i řadu dalších postav, jejichž prostřednictvím vypráví příběhy různých kriminálních případů, například přípravy zbrojních zakázek na míru, obohacování se na předražených stavebních zakázkách, vzájemného prodeje vysokoškolských diplomů, nelegálního financování politických stran a další.

Nový seriál Atentát můžete na TV Nova sledovat od 12.10. 2015


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
na Expozituru jsem se dívala,určitě se kouknu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles