Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Stopy života od 24.10. 2014 na TV Barrandov

24. 10. 2014 | Televizní tipy
První díl dlouho očekávaného seriálu Stopy života režiséra Tomáše Magnuska uvede Televize Barrandov 24.10. 2014 ve 20:10. V sérii, pod jejímž scénářem je podepsaný psychiatr Jan Cimický, se objeví česká herecká špička.

Stopy života – nový seriál na TV Barrandov:


Josef ABRHÁM, Ivana ANDRLOVÁ, Kateřina BROŽOVÁ, Nina DIVÍŠKOVÁ, Ladislav FREJ, Jan HRUŠÍNSKÝ, Jan KAČER, Kateřina MACHÁČKOVÁ, Libuše ŠAFRÁNKOVÁ, Marek VAŠUT i Jan TŘÍSKA – to je jen zlomek z hvězdného obsazení seriálu Stopy života, který své příběhy staví na skutečných událostech.

Seriál Stopy života od 24.10. 2014 na TV BarrandovStopy života mají dvě dramaturgické linky. První je vždy příběhem osoby, již nepříjemné životní události zavedly na psychiatrické pracoviště,  druhá mapuje život a práci lékařů na psychiatrii, kteří danou osobu vyšetřují. Hlavní dějovou linkou seriálu je pak osobní i profesní život primářky psychiatrie Lýdie Kellerové a jejího manžela Marka v podání Kateřiny Brožové a Marka Vašuta.

Televize Barrandov dosud nikdy divákovi nenabídla tak výpravný vlastní seriál. Jsme pyšní, že naší premiérou jsou právě Stopy života. Naše televize tak po připravovaném seriálu Bastardi prohloubí svoji spolupráci s talentovaným tvůrcem a režisérem Tomášem Magnuskem,“ uvedl majitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

Generální ředitelka TV Barrandov Marcela Hrdá k novému seriálu dodává: „Jan Cimický na základě vlastní praxe napsal dech beroucí příběhy lidí v zoufalé životní situaci a Tomáš Magnusek je dokázal zobrazit tak věrně, že nedokoukat je bude takřka nemožné,“ s tím, že natáčení seriálu znamená pro štáb a herce celkem sto třicet natáčecích dní.

První klapka padla už v lednu loňského roku, kdy Magnusek natočil pilotní díl. Po více než roční pauze se letos v únoru roztočily filmové kotouče znovu. „Vzniká celkem 16 dílů a počítáme s tím, že točit budeme až do března roku 2015,“ prozradil režisér Tomáš Magnusek. Televize Barrandov odvysílá na podzim prvních 8 dílů, druhou sérii, jejíž natáčení v těchto dnech započalo, stanice uvede příští rok na jaře.

Je to opravdu originální projekt. Nejde o klasický vztahový  seriál, ale setkáme se se všemi možnými  situacemi, do kterých se člověk v životě může dostat, a to většinou kvůli někomu jinému. Musím říct, že toto natáčení mě vážně baví. Je skutečně zatím nejlepší, jaké jsem kdy zažil. Výborná látka, skvělí herci a fajn kolektiv. I když o adrenalin také není nouze, třeba ve chvíli, kdy musím nechat umřít jednu z postav,“ doplnil Magnusek. 

Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !