Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sex ve městě se vrací na televizní obrazovky

2. 05. 2008 | Televizní tipy
Úspěšný seriál z produkce HBO Sex ve městě se vrací na obrazovky České televize.

Televizní zpracování seriálu Sex ve městě  podle románové předlohy Candance Bushnellové se soustředí na životní příběhy hlavní hrdinky, třicetileté Carrie Bradshawová, chytré, zvídavé, žádoucí, bohaté a úspěšné v zaměstnání, která však žije sama. Doslova sama pochopitelně není, ovšem žádný z jejích sexuálních objektů se ještě "nepřehoupl" do pozice partnera stálého.

Období hledání toho pravého je pro ni i pro její tři rovněž nezadané, krásné a inteligentní kamarádky, zdrojem věčné inspirace, ale i úvah. Je takové soužití vůbec možné a činí zúčastněné spokojenější? Carrie navíc své zkušenosti s "věčného boje pohlaví" na newyorských večírcích může dokonale zúročit ve svých pravidelných novinových sloupcích, nazvaných příznačně "Sex ve městě". Vždyť se stačí jen podívat kolem sebe, na své přátele a nejlepší kamarádky.

Sex ve městěSex ve městě














Sex ve městě - osudy třicetileté single novinářky a jejích přítelkyň, které si užívají nezávazného luxusního života v prostředí newyorského Manhattanu, se objevily na televizní obrazovce poprvé v červnu 1998, a rázem si získaly obrovskou popularitu. Velký divácký ohlas si vyžádal pokračování seriálu Sex ve městě, a tak do roku 2004 bylo natočeno celkem 6 sérií.  Po celou dobu uvádění patřil Sex ve městě k nejsledovanějším pořadům HBO a brzy si našel pevné místo i ve vysílání řady evropských televizí. Na svém kontě má Sex ve městě také několik ocenění a nominací, například Zlatý globus v roce 2000 za herecký výkon  pro Sarah Jessicu Parkerovou a za nejlepší komediální seriál (v roce 1999 zůstalo u nominace v těchto kategoriích), nominace na Zlatý globus za vedlejší role v seriálu pro Kim Cattrallovou ( Samantha), Cynthii Nixonovou (Miranda) a Chrise Northa ( Pan Božský), nominaci na cenu Emmy v roce 1999 pro producenta seriálu Darrena Stara atd.   

Sex ve městěSex ve městě














Jednotlivé příběhy seriálu Sex ve městě, netěží ani tolik z lechtivosti tématu jako spíše z dokonalého vypointování situací, ve kterých se místy pozná snad každá žena. S humorným nadhledem zde hrdinky komentují svůj "ženský úděl" a v případě potřeby jej berou do svých rukou. Ukazují mnohdy překvapeným mužům, co si ženy skutečně myslí o sexu. Tak se stane, že v každém minipříběhu na dané téma je "orální sex", "anální sex" či "švédská trojka" podobným tématem jako "které šaty na sebe" či "co nakoupit k večeři" - tak, jak je přináší každodenní život na Manhattanu.

Sex ve městěSex ve městě














Česká televize uvedla první sérii seriálu Sex ve městě premiérově v roce 2000. Letos odvysílá  postupně všech šest sérií.

Sex ve městě - dále hrají: K. Cattrallová, K. Davisová, C. Nixonová, Ch. Noth a další. Režie: Susan Seidelmanová.


První epizoda s názvem Sex bez závazku se objevíila na obrazovce již tento pátek 2. května 2008.



Zdroj: Česká televize

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
už mi to pripadá prehnané a slabé na film
Obrázek uživatelky
profil
líbí se ......
Obrázek uživatelky
profil
jednoznačně líbí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jednoznačně líbí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Konečně něco pro ženy,co stojí za to!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles